април 20, 2024

Камелия неузнаваема! (Певицата окепази и устните си с хиалурон – Снимки)

https://kliuki.net/kliuki/kameliya-neuznavaema-pevicata-okepazi-i-ustnite-si-s-hialuron-snimki/163608 Kliuki.net
Камелия неузнаваема! (Певицата окепази и устните си с хиалурон – Снимки)

Камелия изби рибата с новите си... устни

Камелия усилено тръгна по пътя на пълната трансформация. След като шашна аудиторията с ошлайфания си нос, дойде ред и на устните. Новата ѝ придобивка директно я вкара в отбора на гърлите с патешка визия. Дали причината се крие в своеобразна криза на средната възраст, засега не е ясно. Но фактите говорят сами по себе си – певицата не прилича на онази русокоса фурия, която всички познаваме. Както изглежда, тепърва ще се наложи отново да възприемаме новите лица в попфолка. [caption id="attachment_182169" align="aligncenter" width="300"]Камелия, ти ли си? Камелия, ти ли си?
Снимка: инстаграм[/caption] Камелия доскоро бе една от сравнително естествените представителки на попфолк индустрията. За съжаление обаче, и тя не успя да се сдържи да се окастри тотално. Носът бе само първата крачка и не ѝ бе достатъчен. Феновете ѝ никак не са доволни от промяната и не спират да я критикуват. Певицата понася директни обвнинения, че буквално се е обезаобразила. "Какво направи с Камелия?", питат я загрижените почитатели в социалните мрежи. И наистина, фолк дивата не прилича на себе си и тотално е сменила физиономията си, коментира темата и hotarena.net.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Kamelia (@kamelia_official)

Както може да се види от голяма част от фотосите ѝ, тя вече по нищо не се различава от останалите си колежки. Ринопластиката на практика я направи двойничка на Емилия и е трудно двете да бъдат различени. Хиалуронът в устните сякаш е последната капка, която преля чашата. В момента Камелия показва изключително различна визия и може би очаква да получи аплодисменти. Разбира се, за своите 50 години фурията изглежда блестящо, но... Никога не е късно човек да стане за резил.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Kamelia (@kamelia_official)

За голяма част от феновете ѝ певицата е прекалила и всъщност е загубила най-ценното у себе си – индивидуалността. Дали ще прилича на Емилия, или пък на някоя друга своя колежка, няма голямо значение – те всички си приличат. И може би е време хирурзите ни да се научат да правят и по някой различен нос.