април 19, 2024

Камелия заряза пеенето, фука се с голи снимки в мрежата (Вижте как се излага)

https://kliuki.net/kliuki/kameliya-zaryaza-peeneto-fuka-se-s-goli-snimki-v-mrezhata-vizhte-kak-se-izlaga/166610 Kliuki.net
Камелия заряза пеенето, фука се с голи снимки в мрежата (Вижте как се излага)

Камелия тотално е зарязала кариерата си

За ужас на верните си фенове певицата явно няма никакво намерение да прави хитове. На всичкото отгоре предприема остър завой по отношение на кариерното си развитие. Както изглежда, напоследък се занимава само с… голи снимки. Именно голотиите ѝ в мрежата провокираха доста любопитни коментари. След като се снима само по з*дник, Камелия продължава с еротичните кадри. Последната ѝ изцепка също е доста разголена за добрия вкус в Инстаграм. Така вместо с песни русокосата застаряваща гърла привлича вниманието с фотоси с порно привкус.

Камелия заряза пеенето, фука се с голи снимки в мрежата (Вижте как се излага)
Вместо клипове гледаме голотии Снимка: Инстаграм

Дори за невъоръженото око стана пределно ясно, че някогашната хитова изпълнителка вече е тотално залязла. След като извади като овехтели дрипи голяма част от старите си хитове с нов аранжимент пред публиката, Камелия не смята за нужно да се постарае по нова музика. По всичко личи, че тя разчита на старата си слава и на добрия си стар з*дник и ц*ци. На практика напъните ѝ да блесне са стари като света и никак не ѝ правят добра услуга. Предвид възрастта ѝ и вероятно някои нейни отражения върху ежедневието ѝ бихме казали, че на певицата не ѝ отива да си прави евтин пиар. Голотиите ѝ по-скоро ѝ довлякоха негативни коментари и колкото и да няма лоша реклама, този цирк вече сме го гледали.

Камелия заряза пеенето, фука се с голи снимки в мрежата (Вижте как се излага) - Снимка 2
Камелия обича да се снима – и гола, и облечена Снимка: Инстаграм