април 25, 2024

Калин Врачански опроверга раздялата с гаджето: Тя ще е майка на децата ми, но не искам да се женя за нея! (Вижте откровенията му)

https://kliuki.net/kliuki/kalin-vrachanski-oproverga-razdyalata-s-gadzheto-tya-shte-e-mayka-na-decata-mi-no-ne-iskam-da-se-zhenya-za-neya-vizhte-otkroveniyata-mu/165777 Kliuki.net
Калин  Врачански опроверга раздялата с гаджето: Тя ще е майка на децата ми, но не искам да се женя за нея! (Вижте откровенията му)

Калин Врачански опроверга слуховете, които го разделиха с гаджето му, узна Kliuki.net.

В откровено интервю за БНТ 1 актьорът сподели, че иска да има деца от художничката Александра, но няма никакви намерения да се жени за нея. Тъй като не харесва брака, понеже има много приятели, които се развели след като подписали в гражданското. [caption id="attachment_191999" align="aligncenter" width="350"]калин врачански гадже Снимка: Инстаграм[/caption] А брат му и сестра му имали чудесни семейства и без брак. Врачански обаче е категоричен, че иска много деца и смята, че именно Алекс е жената, от която да има наследници. Той отклони въпроса защо това все още не се е случило. Мнозина смятат, че хубавицата все още се надява да промени мнението му и да получи годежен пръстен. Други пък са на мнение, че коронакризата се е отразила зле на финансовото състояние и на двамата. Затова и те преценили, че сега не е моментът да се грижат и за дете. Както знаете, Алекс има ателие за рисуване, което няколко пъти трябваше да затвори заради мерките срещу пандемията. Калин пък беше изгонен от сериала „Братя“ и остана да разчита само на хонорарите си от театъра.