април 16, 2024

Каква ще е мисията на Яни в новия сезон на „Фермата“?

https://kliuki.net/kliuki/kakva-shte-e-misiyata-na-yani-v-noviya-sezon-na-fermata/166785 Kliuki.net
Каква ще е мисията на Яни в новия сезон на „Фермата“?

Този път предаването ще мине под мотото „Мостът на времето“

Грандиозен скандал се заформи още преди старта на предаването „Фермата“.

Както знаете в новия сезон ще видим добре познати лица от предходните сезони. Във „Фермата“ отново влизат Яни Андреев, многодетната майка Веселка, Хепи Ванче, Димитър Господинов – Гуспата, Деян Каменов – Дидо от „Д2“.

Запознати издават, че Яни Андреев е напът да се окичи с още една победа от „Фермата“. Както вече стана ясно от съобщението на bTV, той ще участва и в предстоящия осми сезон на риалитито. Още отсега пчеларят от хасковското село Козлец се оформя като любимец на зрителите. Именно това е и причината, поради която мълвата вече понесе, че той ще излезе като победител и от този сезон.

Вероятно вече сте научили, че „Фермата“ се връща в ефира на bTV от 3 септември. Този път предаването ще мине под мотото Мостът на „времето“.

Освен участниците от стари сезони естествено ще има и нови за зрителите лица.

Вероятно си спомняте, че многодетната майка Веселка влезе в риалитито първия път с тежката история на жена, живееща на село на ръба на оцеляването. Към днешна дата обаче тя се е разделила с мъжа си и селските драми са зад гърба й. Преместила се е заедно с децата си в Троян и вместо да отглежда коне, както мечтаеше, се е заела с изработването на сувенири. Там е открила и новата си любов, за която обаче на този етап отказва да говори.

Друг участник от новия сезон на „Фермата“ е добре познатия Димитър Господинов – Гуспата, който ще влезе в риалитито с ново семейно положение. Припомняме, че след участието му в „Смени жената“, той се раздели със съпругата си Мая.

От обявените до момента участници в новия сезон на предаването, Яни Андреев е този, който събира най-голямо зрителско одобрение. Вероятно си спомняте, че пчеларят се е завръщал и преди в риалитито, но за епизодични участия. Това, с което той прави най-сирно впечатление и успява да завладее сърцата на зрителите, е скромността му и отдадеността към народните каузи.

С печалбата, която прибра от един от сезоните на „Фермата“, Яни обяви, че ще разшири стопанството в родното си село. Година по-късно се върна отново в шоуто, за да призове хората да дарят пари за 104-годишната църква, намираща се в другото му село, отново в Хасковско. Най-вероятно той ще е натоварен с определена мисия в новия сезон, но за момента все още не е ясно каква точно ще е тя.

Гуспата също подчерта, че влиза в новия сезон на риалитито с мисия. Вероятно си спомняте, че в първия сезон той влезе, за да събере пари за лечението на сина си, който е в плен на детска церебрална парализа. Сега се зарича, че ще обяви мисията си, след като риалитито стартира.

Хепи Ванче пък написа в профила си в социалната мрежа Фейсбук, че се връща тоново във  „Фермата“ заради емоцията и преживяванията.

Дидо от „Д2“ до момента не е коментирал нищо за новото си участие в риалитито.

Източник: Уикенд