Каква ти изкусителка! Дениз Хайрула втрещи с целулит и кофти кожа на кльощавите си бедра (Потрес снимки)

Дениз Хайрула е набедена за една от сексапилните жени в България, узна Kliuki.net.

Туркинята успя да се наложи като име в хайлайф средите благодарение на участието си в конкурса за Мис Плеймейт и в последствие – с връзката си с Христо Сираков – Ицо Стоте манекенки, за когото и до днес реве, че е голямата й любов.

Според мнозина обаче славата й на хубавица е напълно незаслужена. Нещо, което се вижда с просто око в Ергенът. Без грим Дениз е меко казано посредствена. Не, че е грозно, но не блести с кой знае каква запомняща се визия.

дениз хайрула без фотошоп
Колаж: Клюки.нет

Положението с тялото й обаче е повече от трагично. Моделката е просто слаба и толкова. И ако с дрехи изглежда що-годе добре, то като ги махне, гледката е всичко друго, но не и изкусителна.

Хайрула има осеяни с целулит бедра, въпреки, че е слаба. Не е тайна обаче, че портокаловата кожа не зависи от килограмите, а от начина на живот. А по всичко изглежда, че при плеймейтката той е далеч от здравословен.

Освен целулит, прави впечатление, че кожата на бедрата й е повехнала и видимо отпусната. Това обаче не я спира да си снима и тях, и ханша в близък кадър. Уж, за да си продава парцалките, но май по-скоро – за да търси спонсори…

Снимка: Инстаграм
2 коментара
  1. Гери казва

    Пълен боклук злобен! Марта и баба Деница са адско разочарование. На другите парцали Виктория, Людмила Олива, Габриела, Венета, Теодора, Благовесра им личеше, че са празби и завистливи души. Александра е прекрасна! Дерзай, Алекс! Хората те харесват и подкрепят!

  2. Гери казва

    Пълен боклук злобен! Марта и баба Деница са адско разочарование. На другите парцали Виктория, Людмила Олива, Габриела, Венета, Теодора, Благовесра им личеше, че са празби и завистливи души. Празни души, жалки и малки! Александра е прекрасна! Дерзай, Алекс! Хората те харесват и подкрепят!

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.