март 29, 2024

Интимни ласки зад кулисите на Ергенът? Вижте какво точно се случва между Виктор и една от участничките (Фото факт)

https://kliuki.net/kliuki/intimni-laski-zad-kulisite-na-ergenat-vizhte-kakvo-tochno-se-sluchva-mezhdu-viktor-i-edna-ot-uchastnichkite-foto-fakt/165957 Kliuki.net
Интимни ласки зад кулисите на Ергенът? Вижте какво точно се случва между Виктор и една от участничките (Фото факт)

Обявеното за най-романтично риалити Ергенът всъщност си има и своята съвсем не-романтична и плътска страна, видя Kliuki.net.

Една любопитна подробност се наби в очите на зрителите на последния епизод на шоуто. А именно – силно ожулените колена на Алекс. И то точно след втората й романтична среща с Виктор. В която двамата май са се отдали на страстите си. [caption id="attachment_192757" align="aligncenter" width="207"]алекс и виктор ергенът Снимка: Фейсбук[/caption] Не е нужно да обясняваме от какво точно се получават тези ожулвания и рани на точно това място – от дълго стоене на колена и леко движение напред-назад. Сами си правете изводите какво точно са правили психоложката и Стоянов, когато камерите не са ги снимали. А и да са ги снимали, никога няма да го излъчат – концепцията на предаването е съвсем друго. Това не е ВИП Брадър, в който да се търси точно този тип сеир. Тук се набляга на романтиката, на търсенето на истинската любов и прочие, и прочие. И показване как ергенът и една от участничките са се отдали на бурни интимни ласки, в които няма раздаване на рози и размяна на романтични погледи и комплименти, сериозно ще накърни имиджа му. А то всъщност си е човещинка... Още повече, когато имаме на едно място събрани добре изглеждащ (според някои) мъж и загорели жени.