април 20, 2024

Изнудвач! Бащата на Бритни Спиърс иска 2 млн., за да се откаже от попечителството (Подробности)

https://kliuki.net/kliuki/iznudvach-bashtata-na-britni-spiars-iska-2-mln-za-da-se-otkazhe-ot-popechitelstvoto-podrobnosti/164267 Kliuki.net
Изнудвач! Бащата на Бритни Спиърс иска 2 млн., за да се откаже от попечителството (Подробности)

Бащата на Бритни Спиърс не се дава лесно

За да освободи певицата от попечителството, той иска два милиона долара. Колосалната сума е цената, която Бритни Спиърс трябва да заплати, ако иска да се отърве от ограниченията. От последните новини в публичното пространство по въпроса стана ясно, че родителят все пак даде на заден ход. На практика Джейми Спиърс се съгласи да се оттегли от функциите си на настойник. За съжаление обаче, подобно развитие на проблема няма да се случи безплатно. [caption id="attachment_185252" align="aligncenter" width="300"]Ще се отърве ли Бритни от баща си? Ще се отърве ли Бритни от баща си?
Снимка: Фейсбук[/caption] В продължение на години той беше попечител на дъщеря си. Разбира се, действията му поне в началото на "кризата" бяха необходими. Певицата не бе в състояние да се грижи за себе си и финансовите си дела. С течение на времето обаче Бритни започна да се чувства като затворничка. Условията на попечителството включваха множество забрани. Блондинката бе лишена от собствени избори дори и по отношение на възможността да има още деца. Освен ограниченията, които ѝ налагаше законът, на практика тя плащаше и разходите на баща си. Несъмнено адвокатите му също висяха на нейния врат, като нямаше никакво значение, че работят срещу нея. Джейми Спиърс бе упълномощен да контролира всички срещи, евентуалните ѝ участия, записите на нови песни, концертите и пр. Така Бритни в крайна сметка се отказа и от певческата си кариера. Години наред тя беше на върха, но попечителството уби желанието ѝ да се развива на сцената. Двата милиона долара са цената, която певицата вероятно наистина ще плати, за да се отърве от баща си. Малка победа бе отбелязана, когато съдът допусна да си наеме свой адвокат. От 2008 г. насам неин настойник бе именно Джейми, коментира още vesti.bg. И макар да твърди, че се грижи по най-добрия начин за дъщеря си, все пак не пропусна да си поиска "обезщетение".