март 19, 2024

Изненада! Дженифър Анистън и Брад Пит с тайна сватба в Мексико (Всичко за втората им венчавка)

https://kliuki.net/kliuki/iznenada-dzhenifar-anistan-i-brad-pit-s-tayna-svatba-v-meksiko-vsichko-za-vtorata-im-venchavka/159643 Kliuki.net
Изненада! Дженифър Анистън и Брад Пит с тайна сватба в Мексико (Всичко за втората им венчавка)

Дженифър Анистън и Брад Пит за втори път минават под венчило, за втори път сватбата ще е в Мексико

Дженифър Анистън и Брад Пит планират да си кажат „Да” за втори път. Слуховете, че са заедно се тиражират от месеци. Сега пък западните медии гърмят с новината, че ще се оженят отново и венчавката им ще тайна. Бившите съпрузи отново са влюбени и искат помирението си да ознаменуват с повторна венчавка и то на брега на океана в Мексико, пише британският „British Mirror”. Според източник на таблоида Брад Пит се надява да заживее отново щастливо с Джен, която е негова сродна душа. Родителите на актьора са изключително щастливи от новото развитие в отношенията на бившите съпрузи. Особено майката на Брад, която много харесва бившата си снаха и винаги е смятала, че брака на сина й с Джоли е най-голямата му грешка. Пак според  същия източник и Джен и Пит искат втората им брачна церемония да е много красива и романтична. Тържеството, на което двамата ще си разменят обети  няма да е пищно, а духовно. На него ще присъстват само най-близките им. [caption id="attachment_163062" align="aligncenter" width="605"]Изненада! Дженифър Анистън и Брад Пит с тайна сватба в Мексико (Всичко за втората им венчавка) Изданието NEW WEEKLY!
съобщава за сватбата на първа страница[/caption] Да припомним, че Брад Пит и Дженифър Анистън се разведоха най-изненадващо през 2005 г, заради изневярата на актьора с Анджелина Джоли. С която сключи брак през 2016 година. Информаторът на таблоида твърди, че през всичките тези години Джен не е преставала да обича бившия си съпруг, макар той да й разби сърцето като я напусна заради Джоли, пише makfax.com.mk. Техните фенове по целия свят сега им стискат палци и се надяват най-сетне любимата им двойка да намери семейното щастие.