април 25, 2024

Изгониха Анкита Локхарде от погребението на Сушант Сингх Раджпут (Актрисата съсипана след самоубийството на бившия й годеник)

https://kliuki.net/skandali/izgoniha-ankita-lokharde-ot-pogrebenieto-na-sushant-singh-radzhput-aktrisata-sasipana-sled-samoubiystvoto-na-bivshiya-y-godenik/160443 Kliuki.net
Изгониха Анкита Локхарде от погребението на Сушант Сингх Раджпут (Актрисата съсипана след самоубийството на бившия й годеник)

Изгонили Анкита Локхарде от погребението на Сушант Сингх Раджпут, актрисата съсипана

Смъртта на Сушант Сингх Раджпут накара цял Боливуд да тъгува, начело с бившата му годеница Анкита Локхарде. Екранната Арчана е съсипана от мъка и от дни е в изключително тежка депресия. Тя дори не намери сили да напише някакво съболезнователно съобщение в социалните мрежи. А приятелите й споделят, че от дни се е затворила в дома си и е съкрушена от новината за смъртта на бившия си годеник. Това обаче не попречи на мнозина да я вземат на прицел, когато не бе забелязана сред присъстващите на погребението. Мнозина я заклеймиха като лицемерка и предателка, но публичния линч се оказа доста прибързан, както стана ясно след това. Семейството на Сушант, а и нейни приятели свидетелстват, че тя е била изгонена насила от погребението на актьора. Заради пандемията от коронавирус, властите разрешили едва 20 души да присъстват на погребението. А звездата не била допусната, тъй като освен нея и стотици колеги и приятели на Сушант искали да се сбогуват с него. "Тя понесе изключително тежко новината. Направо е разбита, не спира да плаче от дни", разказва режисьорът Викаш Гупта. Той споделя още, че когато Анкита се опитала да отиде на погребението, полицията я изгонила, което още повече наскърбило не само семейството, но и нея самата. Съсипаната актриса все пак успя да намери сили, за да посети семейството на Сушант и лично да им изкаже съболезнованията си. Папараците успяха да я заснемат на път за семейния дом на актьора, но феновете й изпаднаха в шок. Двама души придържаха звездата, докато отиваше при семейството на бившия си. Освен че беше невероятно отслабнала, тя бе с толкова дълбоки сенки под очите, че приличаше на призрак, пише dnaindia.com. [caption id="attachment_166959" align="aligncenter" width="300"]Изгонили Анкита Локхарде от погребението на бившия й годеник сн. Инстаграм Изгонили Анкита Локхарде от погребението на бившия й годеник сн. Инстаграм[/caption]

Трагична раздяла

Двамата със Сушант бяха заедно 5 години, преди да се разделят по негова молба. Актьорът настоял, че му е рано за семейство и искал да се фокусира върху кариерата си. Годеницата му прие решението му, въпреки че това бе доста тежък удар за нея. Екранната Арчана от "Завинаги свързани" обаче остава винаги до него, готова да го подкрепи във всеки един момент. "Тя беше неговата опора. С нея той постоянно беше веселото и засмяно момче, което искам да запомня. Тя винаги смекчаваше ударите и успяваше да го накара да се усмихне. Докато бяха заедно, той беше най-щастливият човек на света. И ако тя знаеше, че той е в криза, аз съм сигурен, че никога нямаше да му позволи да се предаде и да си отнеме живота така", коментира още той.

Самата Анкита отказва всякакви коментари по темата. След като се появи в дома на бившите си почти свекър и зълви, тя се е скрила в собствения си дом и оплаква изгубената си любов, далеч от очите на всички.