март 28, 2024

Ива Екимова не може да прежали Дими: Преди 17 години за последен път облякох сватбена рокля! (Вижте разтърсващите й думи)

https://kliuki.net/kliuki/iva-ekimova-ne-mozhe-da-prezhali-dimi-predi-17-godini-za-posleden-pat-oblyakoh-svatbena-roklya-vizhte-raztarsvashtite-y-dumi/156552 Kliuki.net
Ива Екимова не може да прежали Дими: Преди 17 години за последен път облякох сватбена рокля! (Вижте разтърсващите й думи)

Ива Екимова все още не може да преодолее смъртта на съпруга си

Ива Екимова разчувства приятелите си във "Фейсбук" с последния статус, който посвети на любимия си Дими от "Сленг". Макар да си отиде от този свят преди 11 години, чаровната пиарка не може да го преживее и често се сеща за него. Днешният ден е изклчително тъжен за Ива, тъй като се навършват 17 години от деня, в който мина под венчило със сексимвола от група "Сленг". Тя изрази чувствата си в социалните мрежи: "17 години... толкова минаха от този ден. А преди 17 години не беше толкова слънчево, но все пак, толкова празнично и вълнуващо... Преди 17 години за втори и последен път облякох булчинска рокля, за да престъпя прага на брака със свито сърце, а в мен растеше мъничко момиченце, което шест месеца по-късно щеше да проплаче в ръцете ни. Шест от тези 17 години, бяха истински щастливи...". [caption id="attachment_147978" align="aligncenter" width="630"]Ива Екимова и Дими Снимка: Фейсбук[/caption] Припомняме, че на 28 юни 2008 г. Дими загива на място в катастрофа с мотор на седмия километър от София по магистрала „Хемус“. По данни на КАТ Екимов се е движил с над 200 км/ч, когато е загубил контрол над мотора и се е врязал в мантинелата, а после е излетял от платното. Освен безспорните си хитове, Дими остави след себе си и една прекрасна дъщеря - Дара, която уверено крачи по неговите стъпки в музиката и вече се радва на успехи и почитатели. Специалисти в областта й предричат светло бъдеще на голямата сцена, предават от Блиц.