април 18, 2024

Ивана Тръмп почина след нелеп инцидент (Бившата съпруга на Доналд Тръмп паднала по стълбите в дома си)

https://kliuki.net/kliuki/ivana-tramp-pochina-sled-nelep-incident-bivshata-sapruga-na-donald-tramp-padnala-po-stalbite-v-doma-si/166531 Kliuki.net
Ивана Тръмп почина след нелеп инцидент (Бившата съпруга на Доналд Тръмп паднала по стълбите в дома си)

Ивана Тръмп почина на 73 години, узна Kliuki.net.

Бившата съпруга на екс президента Доналд Тръмп е била открита мъртва в дома й. Тъжната новина беше потвърдена от самият Доналд Тръмп, с когото не спираха да поддържат връзка дори и след развода им.

„Тя беше прекрасна, красива и невероятна жена, която водеще вдъхновяващ живот“, написа бившият президент в неговата социална платформа Truth Social.

Според полицията вероятната причина за смъртта на Ивана е нелеп инцидент. Мадам Тръмп е била открита в безсъзнание до стълбището в дома й в Ню Йорк. Разследващите са на мнение, че най-вероятно е паднала.

Ивана беше омъжена за Доналд Тръмп в периода от 1977 до 1992 година. Двамата бяха сред най-известните фигури в светския живот на Ню Йорк през 80-те и 90-те и раздялата им се превърна в медийна сензация.

Въпреки това те успяха да запазят дорби отношения и след развода си, като по думите на самата Ивана, връзката им дори се подобрила след като вече не били съпрузи. И не пропускали да разговарят веднъж в седмицата.

От брака си с Тръмп Ивана има три деца – Доналд-младши, Иванка и Ерик.

Източник: BBC