април 26, 2024

Ивайла Бакалова на седмото небе: Пуснаха гаджето ѝ от ареста (С Весо Брадата заминават на море)

https://kliuki.net/kliuki/ivayla-bakalova-na-sedmoto-nebe-pusnaha-gadzheto-ot-aresta-s-veso-bradata-zaminavat-na-more/164156 Kliuki.net
Ивайла Бакалова на седмото небе: Пуснаха гаджето ѝ от ареста (С Весо Брадата заминават на море)

Ивайла Бакалова има чудесен повод да почерпи

И да си почине от стреса, който преживя. Миската, която е любимка на стотици българи, най-сетне може да си отдъхне. Нейният любим вече ще живее като свободен човек. Според последната информация, която се завъртя в публичното пространство, Весо Брадата е с отменена мярка домашен арест. Така на практика той може да се ползва от всички възможности, които предлага животът на един необременен от правосъдието гражданин. И да намери времето да направи щастлива една определена жена – Ивайла Бакалова. [caption id="attachment_184730" align="aligncenter" width="300"]Ивайла Бакалова отпразнува не само рождения си ден Ивайла Бакалова отпразнува не само рождения си ден
Снимка: инстаграм[/caption] Самата красавица е повече от щастлива. По думите ѝ решението на съда идва в напълно подходящ момент и двамата най-сетне могат да си починат, при това по най-добрия начин – на море. Къде са решили да отидат, засега не става ясно. Факт е обаче, че вероятно имат нужда след всички проблеми, които преживяха. "Щастлива съм, че с мъжа до мен вече можем да ходим на море, защото съдът е отменил мярката му домашен арест", споделя миската, цитирана от hotarena.net.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Ivaila Bakalova (@ivailabakalova)

Обвиненият в лихварство Весо Брадата вече ще има възможност лично да радва любимата си по различни поводи. Макар за 40-ия ѝ рожден ден да се беше потрудил доста, все пак нямаше да се справи без помощта на сестрата на Ивайла. Именно Божидара помогнала на "зетя" си да организира празника и да изненада повече от приятно рожденичката. Несъмнено 40-те са новите 20 и миската успя да го докаже прекрасно. Огромният букет червени рози бе повече от символ на любовта между двамата. Както се казва, хубавият повод повлече крак и доведе до нещо още по-специално.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Ivaila Bakalova (@ivailabakalova)

Решението на съда безспорно е отлична новина за Ивайла Бакалова. А мечтаното море вече е на една крачка разстояние. Откъде ще се включат влюбените, предстои да разберем.