април 27, 2024

Зорница Линдарева изпада в истерия в Мис Пепеляшка

https://kliuki.net/kliuki/zornica-lindareva-izpada-v-isteriya-v-mis-pepelyashka/146461 Kliuki.net
Зорница Линдарева изпада в истерия в Мис Пепеляшка

Зорница Линдарева също ще стане част от "Мис Пепеляшка"

Нов цирк се задава в българският телевизионен ефир. Нова тв представя промо на най-прясната си продукция реалити шоуто „Πeпeляшĸa“, което тръгва скоро на екрана. Продуцентът Нико Тупарев и медията ще представят на зрителите, как девойки от село ще заживеят в луксозния свят на известните. А известни миски ще ги заместят и ще се сблъскат с живота на село.

[caption id="attachment_91689" align="alignleft" width="300"]Зорница Линдарева във ВИП Брадър Зорница Линдарева във ВИП Брадър[/caption]

В промото, което Нова тв представя на своите зрители Габриела Радославова известна с прозвището си Мис Джуки получава мисията да се превърне в жена, която живее на село. Забравяйки луксозния живот блондито ще се натика направо в курника , в кочината и в обора с кравите. Тя ще е първата участничка в шоуто „Πeпeляшĸa“, като ще отстъпи живота си на моделка на съвсем непознато момиче .

Анонимен сигнал получен в една интернет медия повдига завесата и разкрива детайли от бъдещето развитие на реалити шоуто. Издайникът заявява, че след като Габриела Радославова свърши с мъченията си на селска мома, нейното място ще заеме… познайте коя.

Зорница Линдарева ще се впусне в ролята на селянка в следващите епизоди на шоуто. Според слухът, който обикаля медиите, моделката е дала съгласието си за участие за доста незначителния хонорар от 1000 лева. Очакванията на зрителите са големи , тъй като Линдарева им е позната с участието си в ВИП Брадър , където стана една от най-омразните съквартирантки в къщата.

Още тогава зрителите коментираха, че тя е с неустойчива психика и се нуждае от професионална помощ. Сега продуцентите са заложили на Зорница Линдарева вярвайки, че тя няма да изневери на себе си и ще спретне жестоки драми и циркове когато й се наложи да се грижи за прасетата, кокошките и кравите. А как ли ще копае с високи токчета, недоумяват зрителите, научиха от hotarena.net.

За следваща участничка в шоуто се спряга плеймейтката Елена Кучкова. Какви ще ги свършат миските на село сред прасета, крави и кокошки предстои да видим.