март 19, 2024

Златка Райкова смени името на сина си (Моделката бясна, че кръсти детето на Благой)

https://kliuki.net/kliuki/zlatka-raykova-smeni-imeto-na-sina-si-modelkata-byasna-che-krasti-deteto-na-blagoy/166684 Kliuki.net
Златка Райкова смени името на сина си (Моделката бясна, че кръсти детето на Благой)

Златка Райкова смени името на сина си, видя Kliuki.net.

Моделката вече категорично отказва да нарича малчугана „Благой“ заради драмите с баща му. Тя се обръща към него с „Бобчо“ и настоява всички да го наричат така. За капак, моделката публично обяви, че съжалява, че е кръстила детето на татко му.  

На въпрос на фенове: "Съжаляваш ли, че кръсти Благой на баща му?", плеймейтката изстреля:"Често ли? Да". Тя обвини за краха на отношенията им голямото его на Георгиев, което не позволявало истинска любов.

Дали това е истина обаче, можем само да гадаем. Не са малко твърденията, според които тя първа е кръшнала на Джийзъса с настоящата си половинка Карен. С когото е от пет месеца, по собствените й думи.

Долу горе по това време Благой се хвана с новата си изгора Полина, която побърза да отведе пред олтара. Куриозът в случая е, че през февруари двамата със Златка бяха на романтично пътешествие на Малдивите. От където не спираха да показват снимки и да демонстрират колко много се обичат.

Какво точно се е случило в този един месец след това, в който и двамата се оказаха с нови половинки – можем само да гадаем.