април 24, 2024

Златка празнува медения месец на Благо в Миконос! Плеймейтката и арменецът по-влюбени отвсякога  

https://kliuki.net/kliuki/zlatka-praznuva-medeniya-mesec-na-blago-v-mikonos-pleymeytkata-i-armenecat-po-vlyubeni-otvsyakoga/166452 Kliuki.net
Златка празнува медения месец на Благо в Миконос! Плеймейтката и арменецът по-влюбени отвсякога  

Докато младоженецът Благой Георгиев се плацика по треторазрядни басейни в спа хотели в родния Велинград, дни след сватбата му Златка Райкова отлетя за Миконос заедно с новата си любов – арменеца Карен Хачатрян.

Двамата заливат мрежата със сторита и снимки от романтичната си ваканция, като не пропускаха да покажат луксозния хотел, в който са отседнали. В мрежата фенове ги бъзикат, че явно са на меден месец вместо младоженците Благой Георгиев и Полина Спасова. В същото време прясно венчаната двойка си остана в родния на булката Велинград, тъй като покрай сватбата Благо доста „глътнал въздух“. Той нямал финансови възможности за сватбено пътешествие, още повече че преди месец се завърнаха от остров Бали.

За сметка на това пък Златка и Карен демонстрират висок стандарт, почивайки в един от най-луксозните курорти на Гърция. Плеймейтката пусна няколко видео сторита, на които с арменеца се гушкат и са ухилени до уши като влюбени тийнейджъри.

„Злати явно празнува и заради Благо. Едните са на Миконос, другите – във Велинград на басейнче“, подиграват се в мрежата.

Междувременно стана ясно, че Златка е отказала да остави сина си на татко му, докато е на почивка и предпочела малкия Блажко да бъде гледан от баба си по майчина линия, както досега.