април 27, 2024

Златка и Карен продължават с лигавщините: Знаех, че ще те срещна! (Моделката харчи като за последно парите на арменеца – Фото)

https://kliuki.net/kliuki/zlatka-i-karen-prodalzhavat-s-ligavshtinite-znaeh-che-shte-te-sreshtna-modelkata-harchi-kato-za-posledno-parite-na-armeneca-foto/166601 Kliuki.net
Златка и Карен продължават с лигавщините: Знаех, че ще те срещна! (Моделката харчи като за последно парите на арменеца – Фото)

Златка Райкова и актуалният й любовник Карен Хачатрян продължават с превземките си, видя Kliuki.net.

Моделката, която само до преди няколко месеца обясняваше на дълго и на широко за голямата си любов с Благой Георгиев, сега се е заела да убеждава всички как по-младият от нея арменец е любовта на живота й.

„Знаех, че някога ще те срещна“, възторгва се Райкова към кадър, на който с Карен се държат за ръцете и влюбено се гледат в очите. Друг е въпросът колко време ще издържи и тази любов...

Иначе Райкова се е заела като за последно да харчи парите на актуалния си любовник. И да демонстрира колко добре си живее с него, за да връща тъпкано на Джийзъса, който я заряза заради богаташката наследница Поли.

Плеймейтката и Карен бяха на какви ли не скъпи ексурзии, а в момента двамата отново са в Гърция, и п;о-точно – в любимия на всички звезди Санторини. От където всъщност е и въпросният кадър.

Двойката не спира да обикаля скъпи дестинации, а последователите на Златка вече се обзалагат дали ще успее да разори актуалния си любовник и за колко време ще удари фалит арменецът.