март 28, 2024

Задава ли се сватба за Николаос Цитиридис?

https://kliuki.net/liubopitno/zadava-li-se-svatba-za-nikolaos-citiridis/166401 Kliuki.net
Задава ли се сватба за Николаос Цитиридис?

Двамата вече живеят под един покрив

Оказва се, че от известно време насам Николаос Цитиридис не само се е загаджил, а дори е заживял под един покрив с изгората си.

Тук е моментът да уточним, че новата му изгора е актрисата Боряна Братоева от сериала „Съни бийч“.

Задава ли се сватба за Николаос Цитиридис?

Тя успяла да го плени по време на гостуването в шоуто му. Силно впечатлен от красотата на блондинката, Николаос Цитиридис я поканил на кафе. Не след дълго започнали и връзка, и дори заживели под един покрив.

При все, че варненката е по-голяма от него с пет години, изглежда разликата не буди притеснения.

Любопитна подробност е, че преди време Боряна Братоева имаше кратка авантюра с актьора Иво Аръков. Към днешна дата той е обвързан с пловдивчанката Габриела Николаева.

При все, че Братоева споделяше в скорошните си интервюта, че сърцето й е заето, никой не предполагаше, че става въпрос за Николаос Цитиридис.

Гологлавият шоумен определя Боряна като „най-хубавата, най-умната и най-прекрасната жена, която го кара да се усмихва широко“.

Николаос споделя, че откакто станал известен постоянно получава неприлични предложения от дами в социалните мрежи. Някои дори стигат по-далеч, добавяйки снимка към пикантните съобщения, които му изпращат.

При все, че не крие, че е поласкан от вниманието към личността му, е категоричен, че тези провокации не означават нищо за него, тъй като сърцето му е заето.

Водещият е на върха на щастието, тъй като нещата се наредиха не само в професионален, а и в личен план.

Боряна Братоева на свой ред пък посочва, че не се страхува да поема рискове, без значение дали става въпрос за личния или професионалния й живот.

Източник: Уикенд