април 19, 2024

Вижте как изглеждат актьорите от "Женени с деца" по света! (СНИМКИ)

https://kliuki.net/kliuki/vizhte-kak-izglezhdat-aktyorite-ot-zheneni-s-deca-po-sveta-snimki/136512 Kliuki.net
Вижте как изглеждат актьорите от "Женени с деца" по света! (СНИМКИ)

Според мен полските най-много им приличат, но българските са най-красиви!

Култовият американски сериал "Женени с деца" започва  през 1987 година и продължава 10 сезона! Но той не остава популярен само в Америка. Лентата спечелва хората по цял свят и много държави правят негови версии. Някои от тях са много успешни, други не чак толкова.  Предлагаме ви да видите превъплъщенията на семейство Бънди по света.

Америка

[caption id="attachment_8091" align="aligncenter" width="535"]бънди америка "Женени с деца" в Америка.[/caption]

Това са героите от оригинала на "Женени с деца", който е започнал излъчването си в Америка през 1987 година.  Актьорите се превърнали в любимци на зрителите по цял свят!

Аржентина

[caption id="attachment_8092" align="aligncenter" width="535"]бънди Семейство Бънди в Аржентина.[/caption]

В Аржентина сериалът е наречен  "Casados contro Hijos". Започва излъчването си през 2005 година и продължава само два сезона. Но те са толкова популярни, че все още се въртят повторенията им по различни телевизионни канали. Аржентинската версия се гледа още в Уругвай, Парагвай и Перу. 

България

[caption id="attachment_8093" align="aligncenter" width="535"]бънди Българските "Женени с деца"[/caption]

В България сериалът стартира през 2012 година. Това е последната за сега направена версия на култовото семейство  Бънди и се нарича "Женени с деца в България". Сериите бяха добре приети от българските зрители. Очаква се втори сезон през есента. 

Чили

[caption id="attachment_8094" align="aligncenter" width="535"]бънди "Женени с деца" в Чили.[/caption]

И тук сериалът носи същото има както в Аржентина. Излъчването му започва през 2006 година и се радва на невероятен успех.

Колумбия

[caption id="attachment_8095" align="aligncenter" width="535"]бънди Колумбийските семейство Бънди.[/caption]

Името е както в Чили. Алф Бънди и останалите спечелват колумбийците и изместват едни от най-гледаните родни саги по това време.  Излъчването стартира през 2005 година.

Хърватия

[caption id="attachment_8096" align="aligncenter" width="535"]бънди Това са героите на хърватската версия на култовия сериал.[/caption]

В Хърватия телевизионната сага е била озаглавена Bracne vode, което означава "Водите на брака". Излъчени са два сезона. През 2008 и 2009 година.

Германия

[caption id="attachment_8097" align="aligncenter" width="535"]бънди Героите от семейство Бънди в Германия[/caption]

Тук версията на "Женени с деца" се нарича Hilfe, Meine Familie spinnt. През 1993 година стартира сагата там. Излъчени са само 26 епизода. 

Полша

[caption id="attachment_8098" align="aligncenter" width="535"]бънди Полската версия на "Женени с деца" е малко по-различна. Тя черпи вдъхновение от американските "Женени с деца" и от "Семейство Симпсън"[/caption]

Полската версия се нарича Swiat wedhig Kiepskich, което се превежда - Светът според бедните.  Тази версия е страхотна и  има огромен успех. Започва излъчването си през 1999 година. Тук може да се каже, че картината се е отклонила малко от оригиналната формула и вместо да се опитват да "клонират" американския сериал, те са пресъздали едно типично полско семейство и в интерес на истината са черпили вдъхновение както от "Женени с деца", така и от "Семейство Симпсън".

Русия

[caption id="attachment_8099" align="aligncenter" width="535"]бънди Руските "Бънди"[/caption]

Руската версия на култовия сериал се нарича "Щастливи заедно" и има отличен успех. Излъчва в продължение на години. За създаването на лентата режисьорите са използвали като източник оригинала на американския сериал.

Испания

[caption id="attachment_8100" align="aligncenter" width="535"]бънди Испанските "Женени с деца"[/caption]

Името на "Женени с деца" в Испания е е Matrimonio contro hijos - Бракът и децата. И испанската версия се радва на популярност през двата сезона в които е излъчвана. 

Турция 

[caption id="attachment_8101" align="aligncenter" width="500"]бънди Турските "Женени с деца" продължават да радват зрителите и до днес.[/caption]

Името на турската версия е Evli ve Çocuklu, което си е пак "Женени с деца". В Турция сериалът започва излъчването си през 2004 година и още продължава да се радва на завидна популярност.

Унгария

[caption id="attachment_8102" align="aligncenter" width="535"]бънди Женени с деца има успех и в Унгария с малко странното си име - "Едно прилично семейство в Будапеща"[/caption]

Името на култовия сериал в Унгария е "Едно прилично семейство  в Будапеща". То се излъчва в 26 епизода през периода 2006 - 2007 година.