март 29, 2024

Ето истината за любовното гнездо на Киро и Лена от скандалното ВИДЕО

https://kliuki.net/kliuki/eto-istinata-za-lyubovnoto-gnezdo-na-kiro-i-lena-ot-skandalnoto-video-3/166355 Kliuki.net
Ето истината за любовното гнездо на Киро и Лена от скандалното ВИДЕО

Защитниците на Кирил Петков и абонираните за всички премиери медийни подлизурковци, се надпреварват да обясняват, че Кирил Петков и Лена Бориславова били отишли да работят, а Кирил Петков се бил хванал за парапета. Ах, тези работливи почтени харвардци!

Изненадаааа! Един малък детайл разкрива истинските помисли на влюбените - те са си платили любовно гнездо в Airbnb. Това е сайт за ползване на частни апартаменти срещу заплащане, доста по-ниско от хотелите. Много често тези апартаменти имат self check in - клиентът не се среща със собственика, а получава код за мини-сейф, в който се намират ключовете за жилището.

Дискретността е гарантирана! На скрийн-шота от видеото, забелязах, че вдясно горе от Лена има точно такъв мини-сейф. Дискретно-дискретно, колко да е дискретно! Собствениците слагат камери, за да наблюдават мини-сейфа с ключовете. Така остават записи за действията на клиентите - когато влизат и когато излизат.

Колко ли още записи има как влизат и излизат Киро и Лена?!И винаги ли е така превъзбуден и невъздържан прелюбодеецът с палавите ръце? Сериалът продължава...

Соня Колтуклиева, Фейсбук

Източник: Агенция ПИК