април 24, 2024

Есмер Омерова взривява с танците си (Видео)

https://kliuki.net/kliuki/esmer-omerova-vzrivyava-s-tancite-si-video/146765 Kliuki.net
Есмер Омерова взривява с танците си (Видео)

Есмер Омерова събира всички погледи с начина, по който танцуваЕсмер Омерова притежава невероятна пластика

Есмер Омерова буквално взривява с танците си. Танцьорката, която успя да омае Благой Георгиев и да го отмъкне под носа на 18-годишното му гадже Куини Алис, притежава нещо, с което ученичката навярно не може да се похвали. А именно - невероятна пластика и грация в движенията си. Което със сигурност се е понравило на Джийзъса.

esmer tancТова се вижда много ясно от клиповете с участията на рускинята на различни състезания и шампионати. Както знаете, Есмер Омерова е танцьорка на танго и е сред най-добрите не само в страната си, но и в света. Брюнетката редовно се състезава на международни форуми, като от много от тях тя и партньорът й Дмитрий Васин си тръгват с призови отличия.

Специално за вас от kliuki.net намерихме видео с танца на двойката от фестивала по латиноамерикански танци, проведен в Москва през 2013 година. В който специално участие вземат и Есмер и Дмитрий.

Танцьорите определено си спечелват одобрението на публиката, а онлайн потребителите са във възторг от движенията на Омерова. "Есмер е възхитителна", "Истинска класа!", "Невероятно", са отзивите на хората, изгледали клипчето.

Повече от ясно е, че Благой Георгиев също по достойнство е оценил качествата на рускинята по отношение на гъвкавост и пластика, подсмихват се форумци. "Все пак години наред беше с гимнастичка, кой знае на какви номера е свикнал", хилят се зевзеците.

Друг е въпросът, че във видеото от 2013 брюнетката все още не се е подложила на пластични операции и лицето й е напълно естествено. И няма нищо общо с кукленската визия от днес.

Бузките й са доста по-закръглени, а от изразените й днес скули няма и следа.