април 20, 2024

Ергенът Виктор Стоянов: Виктория не трябваше да печели! (Вижте как се кае за решението си)

https://kliuki.net/kliuki/ergenat-viktor-stoyanov-viktoriya-ne-tryabvashe-da-pecheli-vizhte-kak-se-kae-za-reshenieto-si/166219 Kliuki.net
Ергенът Виктор Стоянов: Виктория не трябваше да печели! (Вижте как се кае за решението си)

Ергенът Виктор Стоянов си посипа главата с пепел задето избра Виктория Капитонова за победител в шоуто, видя Kliuki.net.

След края на предаването моделът не крие, че съжалява, задето е дал победата на злобната рускиня. Повод за рязката промяна в мнението му за нея е епизода, в който Виктория залива Алекс с чаша вода и я засипва с грозни обиди и епитети. [caption id="attachment_193836" align="aligncenter" width="800"]ергенът виктор стоянов Колаж: Гугъл[/caption] Стоянов е категоричен, че по време на снимките изобщо не е бил наясно какво точно се е случило. И ако е знаел, още същата вечер е щял да изгони Капитонова. Или най-малкото – нямало е тя да спечели финала. „Със сигурност изборът ми щеше да е друг, ако го знаех това“, сподели Ергенът. Дори и така обаче победата се оказа пирова за наглата рускиня. Тя не само, че не остана с модела след предаването, ами се оказа и най-мразената личност в цяла България. Заради това тя се покри след финала, измисляйки си трагедия със смърт в семейството. Според наши източници обаче, в това няма нищо вярно. Просто рускинчето е искало да си спести унижението уж да е спечелила, а Виктор да е с омразната й Алекс.