април 20, 2024

Емилия проговори за бременността си: Не съм дебела, стройна съм! (Чака ли бебе певицата – Снимки)

https://kliuki.net/kliuki/emiliya-progovori-za-bremennostta-si-ne-sam-debela-stroyna-sam-chaka-li-bebe-pevicata-snimki/159244 Kliuki.net
Емилия проговори за бременността си: Не съм дебела, стройна съм! (Чака ли бебе певицата – Снимки)

Емилия сложи край на спекулациите, че е бременна и призна, че няма намерение скоро да ражда

Емилия, за която от известно време се носят слухове, че чака трето дете проговори за бременността си. Певицата сложи точка на клюките, които се носят по неин адрес, че едва успява да скрие наедрелия си корем както и защо още е на сцената, след като е в шестия месец. [caption id="attachment_161109" align="aligncenter" width="398"]Емилия проговори за бременността си: Не съм дебела, стройна съм! (Чака ли бебе певицата – Снимки) Емилия слаба и елегантна в "На кафе"
Снимка: Инстаграм[/caption] Не, не чака бебе, коментират през изданието „България днес” хора от продуцентската компания „Пайнер”. А самата Емилия слага край на лъжите, че ще има още едно дете като пише: „Може да ме гледате в предаването „На кафе” при Гала цялата седмица и ще видите колко съм стройна и слаба” . Пайнерката ще е една от панелистите на домакинското шоу и всеки, който иска може да я види на живо по Нова тв. [caption id="attachment_161107" align="aligncenter" width="448"]Емилия проговори за бременността си: Не съм дебела, стройна съм! (Чака ли бебе певицата – Снимки) - Снимка 2 Снуимка: ХотАреана[/caption] [caption id="attachment_161108" align="aligncenter" width="448"]Емилия проговори за бременността си: Не съм дебела, стройна съм! (Чака ли бебе певицата – Снимки) - Снимка 3 Снимка: ХотАрена[/caption] Признанието й е потвърдено и от нейни папарашки снимки, направени от фотографите на „България днес” . На които фолк дивата е снимана в столичен МОЛ в компанията на половинката  си Жорж Башур и дъщерята от предишния му брак, за която певицата се грижи като за собствено дете. Еми е наистина елегантна и слаба и под връхната й дреха не се показва никакво издайническо коремче. Пайнерката е забременявана много пъти от различни издания, но за сега си остава само с двете деца от бизнесмена Коко Динев – Иван и Мира, предават от ХотАрена.нет.