април 20, 2024

Емилия отказа 200 бона, за да издаде кирливите ризи на Коко (Вижте как го предпазва)

https://kliuki.net/kliuki/emiliya-otkaza-200-bona-za-da-izdade-kirlivite-rizi-na-koko-vizhte-kak-go-predpazva/152690 Kliuki.net
Емилия отказа 200 бона, за да издаде кирливите ризи на Коко (Вижте как го предпазва)

Емилия отново показа, че е добра душа, въпреки всичко, което преживя.

Ако се вярва на всички слухове, то Емилия не е живяла като в приказка през годините, в които бе с Коко Динев. Въпреки че му роди две деца, и тя не успя да промени нрава му. А че голям товар и падна от плещите с раздялата им свидетелства фактът, че певицата е като преродена, откакто не е с бизнесмена. Раздялата на Емилия и Коко Динев е една от най-коментираните светски теми в последните месеци. Затова, напълно очаквано, продуцентът на ВИП Брадъър Нико Тупарев е пробвал да извлече дивиденти от шумния скандал. Той е отправил към фолк певицата рекордно предложение, с каквото никоя друга звезда не може да се похвали. Продуцентът е омайвал бившата на Коко Динев да влезе в Къщата срещу баснословния хонорар от 200 хиляди лева! Е, половината сума щяла да отиде за Митко Пайнера. Но и 100 бона не са си малко. Разбира се, за да бъде оправдана щедростта на Тупарев, има едно много важно условие към Емилия. А то е било да си развърже езика пред Големия брат и цяла България и да разкрие мръсните тайни на доскорошния си любим. Разбира се, фолк певицата не е имала особени колебания относно това как да отговори на доста примамливата оферта. Предложената сума определено си е сериозна тема за размисъл и би разколебала дори и най-големите защитници на моралните ценности. Но Емилия е бил категорична, че нито нейното достойнство, нито това на Коко се продават за каквато и да било сума, пише pik.bg.

В офертата, отправена от Нико Тупарев, имало и друга уловка.

Още миналия сезон на риалитито, на мястото на Емануела е трябвало да влезе Емилия. Това, обаче, нямало как да се случи заради бременността й. А, както си спомняме, колежката й бе забъркана в гореща авантюра с богаташа Борислав Комсийски. [caption id="attachment_128468" align="alignnone" width="300"]Емилия постъпи достойно Емилия постъпи достойно[/caption] Идеята на продуцента на ВИП Брадър била този сезон ангелогласната певица също да стане обект на стрелите на Амур, като атаката ще бъде стриктно дирижирана от екипа. Разбира се, Емилия заподозряла какво й готвят и това станала втората причина да отхвърли пикантната оферта. А и да не забравяме, че има дъщеричка на няколко месеца у дома, която сега гледа и без помощта на татко й!