април 19, 2024

Емилия и Жорж Башур отпразнуваха рожден ден и годишнина (Видео)

https://kliuki.net/kliuki/emiliya-i-zhorzh-bashur-otpraznuvaha-rozhden-den-i-godishnina-video/166583 Kliuki.net
Емилия и Жорж Башур отпразнуваха рожден ден и годишнина (Видео)

Емилия и мъжът ѝ посрещнаха заедно рождения му ден и годишнината си

По този повод певицата счете за нужно да го поздрави… на улицата. За целта тя бе подготвила торти с празничен оттенък и напук на финансовите си възможности на практика бе избрала доста семпли сладкиши. Така буквално в ежедневието двамата чукнаха успешно поредната си годишнина и рождения ден на Жорж Башур. Освен необичайната честитка на пътя Емилия сметна за необходимо и да се обясни в любов на мъжа си… в Инстаграм.

За целта тя публикува романтично видео, в което загатва за най-специалните им моменти заедно. Макар да са двойка сравнително отскоро, двамата успяха и да скрепят връзката си с общо дете. Бебето също намери своето място във видеото. Както споделя самата фолкаджийка, явно съжалява, че не е срещнала баща му по-рано. И за да не е съвсем голословна, информира, че предпочита да замълчи, защото “щастието обича тишината”.

Така годишнината и рожденият ден на Башур бяха отбелязани и пред обществеността. Видеото пък даде възможност на злите езици да позлорадстват. На практика свещите бяха запалени на улицата върху недотам оригинални торти. Както се казва, колкото да не е без хич. Каквито и да са нагласите на Емилия, тази година по-скоро е решила да бъде по-скромна и обрана дори в празненствата си.