април 18, 2024

Емануела седна на студентската скамейка (Певицата ще става еколожка – Подробности)

https://kliuki.net/kliuki/emanuela-sedna-na-studentskata-skameyka-pevicata-shte-stava-ekolozhka-podrobnosti/164895 Kliuki.net
Емануела седна на студентската скамейка (Певицата ще става еколожка – Подробности)

Невероятно, но факт – и Емануела стана студентка

Певицата, по която въздишат мъжете, сменя генерално попрището. По всичко личи, че намеренията ѝ са сериозни и че е решила да се сдобие и със "сериозна" професия. Въпреки че от години се изявява в чалга средите, към днешна дата Емануела се записа в специалност "Екология". Така сред потенциалните ѝ цели явно е възможността да бори климатичните промени например. Новото начинание идва в момент, когато работата в жанра е почти замряла. [caption id="attachment_188210" align="aligncenter" width="300"]Емануела сменя попрището. И косата! Емануела сменя попрището. И косата!
Снимка: Инстаграм[/caption] Пандемията сериозно обърка плановете на бранша. Затова чалга дивата явно е решила да се възползва от принудителната почивка. Макар и да не е ясно откога Емануела залита по екологията, решението ѝ да стане студентка е повече от похвално. Като се има предвид, че дори пенсионери се записват за висше, не е изненада, че и тя се престрашила. Напълно в синхрон с намеренията си за промяна, певицата смени и цвета на косата си.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Emanuela (@emanuelaofficialll)

Какво се случва в личния ѝ живот, засега не се знае. Подобни промени обаче обикновено съвсем не са случайни. След като легна под ножа и подкастри носа си, фолкфурията реши и да се преквалифицира. Екологията вероятно ще става все по-търсена специалност предвид многото хляб, който дава браншът. Дали пък новата студентка ще зареже тотално пеенето, също не е ясно. Но е факт едно – Емануела предприема кардинални промени в живота си. Белязани дори и от смяна на цвета на косата, коментира промяната и hotarena.net, позовавайки се на "България днес".

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Emanuela (@emanuelaofficialll)

Така редиците на студентите се попълниха с още една бройка, при това с доста различна визия за живота. Певицата открай време се изявява по кръчмите и засега не е давала заявка, че има и други интереси. Успех!