април 20, 2024

Емануела откровена до болка: Не трябваше да казвам, че Мити е от Динев! (За какво още съжалява?)

https://kliuki.net/kliuki/emanuela-otkrovena-do-bolka-ne-tryabvashe-da-kazvam-che-miti-e-ot-dinev-za-kakvo-oshte-sazhalyava/150745 Kliuki.net
Емануела откровена до болка: Не трябваше да казвам, че Мити е от Динев! (За какво още съжалява?)

Емануела направи на пух и прах Димитър Динев-младши и фамилия.Емануела

отвърна на всички критики и злостни коментари по неин адрес. Тя често е критикувана, че поведението й не отива на ролята й на майка на две деца. Певицата отново бе провокирана и както не обича да говори за личния си живот, така разкри доста болезнени и пикантни истини около него. Разбира се, основна тема отново е връзката й с Динев-младши. Фолк певицата за първи път си позволи да разкрие какви разговори са водели с милионерски наследник преди да се роди синът им. Емануела сама е предложила на Димитър да роди детето, но да не казва, че той е бащата. Това, разбира се, би ги поставило в доста необичайна ситуация и отново в режим на обяснения. Той, обаче, завил категоричната си воля, че е готов да стане баща и ще се грижи за наследника си. Изпълнителката на "Като теб" го предупредила, че не иска и второто й дете да живее без баща. Динев-младши й отвърнал, че това се случва често и няма да е първото в тази ситуация. За неадекватното му поведение Емануела хвърля вината изцяло на родители му. Тя разкрива, че Динев-баща е подстрекавал сина си към разгулен живот и определено не му е дал добър пример за баща, сподели тя в "На кафе". Фолк певицата изрази дълбокото си разочарование от богата фамилия. Тя е категорична, че не могат да бъдат никакъв пример за подражание. Сподели и скандални подробности като тази, че майката и бащата на Димитър Динев са я подминавали като попътен знак, когато е била с внука им. От разстояние на времето отчита, че, ако можеше да се върне назад, пак би родила Мити, но не би разкрила кой е неговия баща. Тя не съжалява, че е станала майка за втори път. Съжалява, че е дарила Динев-младши с дете, което не заслужава.

Емануела допълва, че няма капка истина в предположенията,

че е родила втория си син, за да се обвърже с милионите на Диневи. Нещо повече, тя сама гледа и двете си деца. Налага й се и да съди таткото на Мити, за да благоволи да му плаща издръжка. Освен това съветва хората да не вярват на писанията по неин адрес, тъй като са манипулация на Диневи. Емануела не съжалява, че е родила Мити А последният развой на сагата отново е в нейна полза. Eмануела спечели заведеното преди няколко месеца дело и й бе поверено временното попечителство върху Мити. Окончателното решение се очаква след Нова година, но певицата е сигурна, че съдът ще вземем предвид достоверните й доводи, че Динев-младши не е способен да бъде баща.