април 16, 2024

Елизабет Втора съкрушена, внукът й се развежда с американската си съпруга (Всичко за раздялата)

https://kliuki.net/kliuki/elizabet-vtora-sakrushena-vnukat-y-se-razvezhda-s-amerikanskata-si-sapruga-vsichko-za-razdyalata/159296 Kliuki.net
Елизабет Втора съкрушена, внукът й се развежда с американската си съпруга (Всичко за раздялата)

Елизабет Втора съкрушена, внукът й пред развод

Елизабет Втора преживява трудна година. След като принц Хари и Меган Маркъл обявиха заминаването си за чужбина, то още един член от семейството й напуска двора. Става въпрос за Отъм Филипс, любима снаха на кралицата и съпруга на най-големия й внук Питър Филипс. Синът на принцеса Ан изненадващо е взел решение да се раздели с жена си. Както се говори обаче, не по свое желание. Отъм е поискала развод след 12 години брак, а новината е сломила Елизабет. И не само нея. Самият Питър Филипс е съкрушен от факта, че съпругата му иска да го напусне и да вземе и двете им деца. "Той вярваше, че е щастлив и има стабилен брак. Вярваше, че съпругата му е щастлива в Англия, с него и децата. И изненадващо тя му поиска развод. Това го съкруши", свидетелстват приятели на двойката. По всичко изглежда, че семейството е започнало да се разделя, след като Меган и Хари заминали за Канада. До този момент снахата на кралицата не мислели за оттегляне от двора. Отъм Филипс е изключително обичан и уважаван член на семейството, още повече, че не се ползва от държавни пари за издръжката си. Тя и съпругът й никога не са изпълнявали официални задължения от името на кралицата, нито пък имат кралски титли.

Отъм и Питър Филипс имат две деца — Исла и Савана Филипс, а канадката често може да бъде в компанията на кралицата и принц Чарлз.

"Целият двор я обича. Тя е сред най-близките приятелки на Катрин, кралицата я смята за любима своя внучка, а принц Чарлз я обича почти толкова, колкото и племенницата си Зара. Новината за раздялата й с Питър разстрои цялото семейство, но най-много Елизабет и внукът й", казват още придворни, цитирани от "Дейли мейл". [caption id="attachment_161367" align="aligncenter" width="503"]Елизабет Втора съкрушена, внукът й Питър Филипс пред развод сн. Инстаграм Елизабет Втора съкрушена, внукът й Питър Филипс пред развод сн. Инстаграм[/caption] Причините за развода не са известни. Двойката никога не е имала проблеми, нито е намесен трети човек, твърдят придворни.