март 19, 2024

Елена Паришева, Мария, Кати... фолк певиците, които зарязаха сцената заради любовта (+ Кои са другите?)

https://kliuki.net/kliuki/elena-parisheva-mariya-kati-folk-pevicite-koito-zaryazaha-scenata-zaradi-lyubovta-koi-sa-drugite/158147 Kliuki.net
Елена Паришева, Мария, Кати... фолк певиците, които зарязаха сцената заради любовта (+ Кои са другите?)

Елена Паришева, Кати, Алисия, Мария... звездите, които зарязаха сцената заради любовта

Любов ли е, да я опишеш, любов ли е да я възпееш. Родните изпълнителки като Елена Паришева, Кати и куп други фолк звезди в един или друг момент от живота си, се оказваха изправени пред съдбовния избор - любов или кариера. Някои от тях трайно се отказаха от музиката и не съжаляват за това. Други обаче се разделиха с партньорите си, тъй като желанието да са на сцена се оказа по-силно и от любовта помежду им. Ето кои певици избраха да зарежат сцената заради любовта на живота и кои от тях се върнаха въпреки всичко.

Мария

Фолк певицата се оттегли за повече от година от музикалния бизнес, след като се запозна с вече бившия си съпруг Християн Гущеров. Клипове, участия, награди, концерти... певицата отказваше почти всички ангажименти, за да бъде порядъчна съпруга и отговорна майка. Но както самата звезда по-късно признава, това се оказало голяма грешка за нея. "Колежките ми натрупаха пари, накупиха си коли и апартаменти, а аз... будала. Стоя си вкъщи, защото мъжът ми не иска да работя и ми обеща да ме издържа. И какво стана?! Тръгнах си с два куфара и сто лева в портмонето. Даже апартамента ми не беше още ремонтиран", жалваше се тя във ВИП Брадър. Любовта обаче не затъмни повече ума на Мария. Фолк певицата има нова връзка, винаги е във вихъра на любовта, но не иска и да чуе за второ слизане от сцената. Камо ли да се откаже от музиката заради някой мъ.

Кати

Волната пеперуда Кати бе сред супер звездите на поп фолка в неговите първи години. И пак на върха на славата изпълнителката се отказа, за да се омъжи. Към днешна дата малцина знаят какво се случва с нея. Официално, изпълнителката все още е щастливо омъжена и се грижи за семейството си. А за музика не иска и да чуе.

Елена Паришева

Още една хитова певица, която направи избор - семейство вместо кариера. Певицата забременя от футболиста Ивелин Попов и принудително се оттегли от сцената, уж докато роди. Впоследствие обаче спортиста я убеди, че тя е по-нужна на семейството си, отколкото на почитателите си. И Паришева се отказа да пее по нощните заведения. Вместо това управлява ресторант в София, гледа си децата и подкрепя съпруга си на мачове. А когато му се наложи да пътува в чужбина, обикновено е неотлъчно до него. Като истинска съпруга за пример.

Алисия

Горещ слух шества из светските среди, че Алисия също смята да мине в отбора на съпругите. И по тази причина е взела решение да слезе от сцената. Дали певицата наистина ще остави микрофона в името на любовта, предстои да видим.

Теодора

Звездата на "Диапазон Рекърдс" напоследък почти няма изяви. Откакто замина преди няколко години за САЩ, където роди и дъщеря си, Теодора все по-рядко се изявява на музикална сцена. Певицата предпочете семейството пред музиката. И с изключение на някой клип от време на време, почти няма други изяви. Но не изглежда това да й липсва.

Мая и Магапаса

От култовия дует от близкото минало, към днешна дата пее само... Магапаса. Бившата му съпруга Мая предпочита да управлява заведение в Лас Вегас и ако се случи да хване микрофона, то това е само пред приятели. В името на любовта и семейството, певицата слезе от сцената и реши да си търси късмета в САЩ. Откри го, но не като певица, а като бизнесдама. И явно е щастлива от този факт. [caption id="attachment_155656" align="aligncenter" width="300"]Елена Паришева, Мария и Кати в листата на певиците зарязали кариерата заради любовта сн. Интернет Елена Паришева, Мария и Кати в листата на певиците зарязали кариерата заради любовта сн. Интернет[/caption]

Рени

Още една певица, която заряза кариерата в името на любовта. С двете деца и мъж, който й беше почти съпруг, Рени заряза всичко, за да замине за Израел. Изпълнителката остави успешна кариера, милиони фенове и дори продуцентите си, за да последва любимия си Борис извън страната. Няколко години по-късно семейната идилия изчезна яко дим, а певицата прави опити да възроди успешната си кариера отново. Тя участва в различни предавания и риалити проекти, само и само да си върне предишния успех. Въпреки че конкуренцията в бранша е убийствена, а младите таланти стават все повече и повече, засега певицата успява да удържи фронта. А след преживените любовни разочарования едва ли има мъж, който да я убеди, че си струва отново да зареже кариерата си заради него.