март 29, 2024

Ексклузивно! Рончев след раздялата с Мегз: Бог ми даде урок с нея! Няма да направя същата грешка! (Вижте признанието му)

https://kliuki.net/kliuki/ekskluzivno-ronchev-sled-razdyalata-s-megz-bog-mi-dade-urok-s-neya-nyama-da-napravya-sashtata-greshka-vizhte-priznanieto-mu/159434 Kliuki.net
Ексклузивно! Рончев след раздялата с Мегз: Бог ми даде урок с нея! Няма да направя същата грешка! (Вижте признанието му)

Мегз се опита да подлее вода на Рончев след раздялата им

„Фирмите ми не са фалирани, нито изпаднали в несъстоятелност. Кредитите се погасяват редовно, а решението да се обяви „Розова долина” в несъстоятелност не е мое решение, а на Мегз и не съм знаел”, това заяви пред наш репортер бизнесменът Румен Рончев. Припомняме, че преди дни TrafficNews съобщи, че Частен съдебен изпълнител е пуснал за публична продан част от камионите, собственост на дружеството „Розова Долина”. Освен това на 28 януари Миглена Каканашева е депозирала молба до Окръжен съд за започване на процедура по несъстоятелност спрямо фирмата. Като мотив тя е изложила, че дружеството е свръхзадлъжняло и не може да погасява задълженията си към кредиторите. [caption id="attachment_162069" align="aligncenter" width="630"]Мегз и Румен Рнчев раздяла Снимка: Фейсбук[/caption] „Ден след действията на Миглена, започнаха да ми звънят от банките. Бях шокиран от това, което чух. На момента потърсих адвоката си, за да се стопира процедурата. Да, имаме кредити, но това е бизнесът – няма дружество без кредити или ипотеки. Задълженията обаче се погасяват, дори нямаме пресрочени такива. Продължавам да работя, камионите са по пътищата, плащаме си задълженията”, допълни бизнесменът. Той си обяснява действията на Мегз като емоционално решение, което не е продиктувано от скандали или други помисли. Румен Рончев отказа да коментира каквито и да са подробности около връзката си с Каканашева. „Аз съм на първо място джентълмен. Какво е имало между нас и какво има в момента е лично. Няма да намесвам личния живот с бизнеса. Раздялата ни е факт, както и напускането на Миглена от бизнеса. Не мога да си обясня защо е подала молба, най-вероятно е продиктувано от някаква емоция”, допълни Румен Рончев. В момента той определя себе си като „прероден”. По думите му петте месеца в ареста са оказали сериозно влияние върху него, не само емоционално, но и финансово. Към момента освен емоционално, Рончев и Мегз нямат общо и в бизнес план. По думите му раздялата им не е последвана със скандали или други лоши взаимоотношения. Той не таи негативни помисли, а напротив – пожелава й успех. А спомените и преживяното заедно, надали ще излезат на бял свят. „Господ ми даде един добър урок. От всичко което ми се случи, виждам много положителни неща. Научих много. Не съжалявам, какво е имало да става е станало. Няма да допусна същите грешки, ще гледам напред и ще оставя всичко лошо в миналото”, завършва бизнесменът.