април 18, 2024

Ексклузивно! Победителят в Сървайвър Зоран и Силвия Петкова се развеждат

https://kliuki.net/kliuki/ekskluzivno-pobeditelyat-v-sarvayvar-zoran-i-silviya-petkova-se-razvezhdat/166478 Kliuki.net
Ексклузивно! Победителят в Сървайвър Зоран и Силвия Петкова се развеждат

Победителят в Сървайвър Зоран Петровски и Силвия Петкова се разделят, узна Kliuki.net.

Самата тя обяви официално новината, за да избегне всякакви спекулации по темата.

"Искаме да ви кажем, че взехме единодушно решение нашият път като двойка да приключи и продължаваме по пътя на едно прекрасно приятелство, плод на което е най-вълшебният ни син. Няма причина, просто в живота на хората се случват и такива неща. Всичко най-прекрасно предстои за нас. Пожелаваме ви и при вас да е така!" Това сподели в пост в Инстаграм и фейсбук актрисата.

Спекулации, че в отношенията между последния победител в "Сървайвър" и актрисата нещата не вървят, се появиха още по време на участието на македонеца в предаването. Там той през сълзи обясни, че бил много зает и спрял да обръща внимание на жената до себе си, но все още много я обича. Явно думите му са били за пред зрителите, защото днес официално Силвия съобщи за разлъката. Зоран засега пази мълчание по темата.

Мнозина заподозряха, че двамата нарочно са го играели щастливи и влюбени, за да мже македонецът да прибере стоте бона от шоуто. Където зрителите го подкрепяха и заради уж перфектната му връзка с бившата на Калин Врачански.