април 25, 2024

Ексклузивно! Благой Георгиев проговори за развода с Есмер: Разделени сме, оставих й всичко в Москва (Вижте какво сложи край на брака им)

https://kliuki.net/kliuki/ekskluzivno-blagoy-georgiev-progovori-za-razvoda-s-esmer-razdeleni-sme-ostavih-y-vsichko-v-moskva-vizhte-kakvo-slozhi-kray-na-braka-im/154309 Kliuki.net
Ексклузивно! Благой Георгиев проговори за развода с Есмер: Разделени сме, оставих й всичко в Москва (Вижте какво сложи край на брака им)

Благой Георгиев разкри какво е сложило край на брака му с Есмер ОмероваБлагой Георгиев даде първото си интервю по повод развода му с рускинята

Благой Георгиев проговори за развода си с Есмер! Пред камерите на Папараци футболистът говори откровено за края на брака си с рускинята както и за причините, довели до този развой на събитията. Противно на очакванията, Джийзъса заяви, че в раздялата им няма намесен трети човек. Въпреки слуховете, че той си е хванал любовница-сръбкиня. И танцьорката е разбрала. "Ние взехме заедно това решение, оставаме си приятели, чуваме се редовно по телефона", заяви халфът пред Венета Райкова. Благой Георгиев и Есмер Омерова разводТой потвърди, че действително оставя всичките си бизнеси в Москва на Есмер. Която ще се занимава с тях от сега нататък. Омерова ще получи и родителските права над сина им Елай като Благой ще може да го вижда когато поиска. "Това е най-нормалното нещо, никога не бих правил спор за това. Детето трябва да расте с майка си, както и другите ми две деца са с Христина", обясни Георгиев. И заяви, че разводът не е нещо толкова сложно и страшно, просто няколко документа.