април 24, 2024

Евтинджос! На ергенското парти Благо Джизъса черпи с пица, кола и домашен алкохол (СНИМКИ)

https://kliuki.net/kliuki/evtindzhos-na-ergenskoto-parti-blago-dzhizasa-cherpi-s-pica-kola-i-domashen-alkohol-snimki/166381 Kliuki.net
Евтинджос! На ергенското парти Благо Джизъса черпи с пица, кола и домашен алкохол (СНИМКИ)

Пица с кола и алкохол от къщи – така Благо Георгиев почерпи за ергенското си парти преди две нощи в столичен бар, видя единствено Kliuki.net. Джизъса бе поканил няколко от най-близките си авери, с които празнува като беден абитуриент, на когото мама и тати са пратили 20 лв. по пощата за учебници.

Облечени по къси шорти и спортни тениски, приятелите на Благо щракаха пръсти под звуците на бясната чалга, докато ергенът се наслаждаваше на най-големия лукс на вечерта – наргиле, подарък от заведението.

По масите се виждаха парчета пица и колички, а отдолу – хладилна чанта, пълна с лед и алкохол, купен от магазина за по-евтино. От заведението проявили разбиране към скъсания джоб на Благо и му позволили да си вкара водка и уиски.

За сметка на това пък коч компанията откара до ранни зори на количките от бара и цяла вечер валяха тежки поздрави за бъдещия младоженец. По всяка вероятност сватбата на Джизъса с Поли Спасова ще бъде още този уикенд, докато все още успява да скрие надутия корем.

А евтиното ергенско парти на Благо бе само поредното доказателство колко здраво е затънал в борчове многодетният татко и не може да си позволи да почерпи аверите си подобаващо.