март 28, 2024

Дъщерята на президента провокира в поза с вдигнати крака

https://kliuki.net/liubopitno/dashteryata-na-prezidenta-provokira-v-poza-s-vdignati-kraka-2/166658 Kliuki.net
Дъщерята на президента провокира в поза с вдигнати крака

Да бъдеш дъщеря на действащ президент, стоящ начело на някоя страна, със сигурност не е лесна работа, както всъщност показа излезлият на голям екран преди осемнайсет години филм с участието на Кейти Холмс. В него стана ясно, че това е значима позиция, идваща с редица задължения и отговорности, които безусловно трябва да бъдат спазвани, независимо от собствените ти желания.

Дъщерята на президента провокира в поза с вдигнати крака

Така например главната героиня в лентата, в чиято кожа се превъплъти бившата съпруга на Том Круз, водеше живот, лишен от правото ѝ на избор, в който трябваше да следва предварително начертан път, поне докато не постъпи в колеж. Тогава тя за първи път привидно пое юздите на собствената си съдба, опитвайки се да докаже, че въпреки високото социално положение на своето семейство, не се различава от своите връстници, което се оказа трудно начинание.

Разбира се, разликите между Съединените щати и България не са никак малко, при това в почти всички възможни аспекти, така че няма как да бъдем напълно убедени доколко сходна е ситуацията в двете страни. Ясно обаче е, че наследницата на държавния ни глава буди точно толкова голям интерес към себе си у нас, колкото и тази на американския му колега зад океана, която работи като социален работник. Може би дори повече, защото Дарина Радева е доста по-млада от Ашли Байдън, а освен това има личен Инстаграм акаунт, който от известно време активно поддържа.

Към момента тя учи в Националната академия за театрално и филмово изкуство "Кръстьо Сарафов", където наесен ще започне третата си година в класа на Пенко Господинов, със специалност "Актьорско майсторство", любовта си към което открива още в гимназията, когато постъпва в трупата "Ле Страпонтен". През лятната си ваканция обаче, когато няма занятия, които да изпълват програмата ѝ от сутрин до вечер, подготвяйки я мечтаната професия, тя прекарва времето си подобно на всички останали студенти, наслаждавайки се на свободното си време, далеч от сградата на учебното заведение, документирайки част от заниманията си за профила си във виртуалното пространство.

Снимките, които качва в платформата за комуникация, определено привличат вниманието на нейните последователи там, които разглеждат публикациите ѝ с нескрито любопитство. Свидетелство за това са и последната поредица от кадри, появили се на страницата ѝ, предизвикали техния възторг, карайки ги да осъзнаят колко пораснала е Дарина, оставила зад гърба си момичето, което някога беше, превръщайки се в прекрасна млада дама, способна осезаемо да покачи градусите в около себе си, стига да поиска… А напоследък очевидно точно това е желанието ѝ.

Така например на споменатите изображения, тя позира на фона на стара къща, облечена в черен потник с квадратно деколте, комбиниран със същия цвят къси панталонки, излагащи на показ дългите ѝ крака. Визията ѝ се допълва от две колиета, едно от които с перли, бели чорапи и грубовати на вид обувки. Стояща върху чаршаф, постелен върху тревата, тя сменя различни пози, но онази, направила силно впечатление на потребителите в Инстаграм, бе тази, на която е легнала по гръб на земята, вдигайки краката си във въздуха, докато очите ѝ гледат директно във фотографския обектив.

"Прекрасна", "Уникална" и "Красива", гласят коментарите под поста ѝ.
Преди време тя качи селфи в близък план, на което носи бански от две части, разкриващ, двете татуировки по тялото ѝ, намиращи се на вътрешната страна на ръката и между гърдите. На снимката обаче само първата рисунка, която представлява дърво, се вижда ясно, докато по-голямата част от другата остава скрита, извън снимката. По същото време миналата година тя за първи път сподели кадри по плажно облекло, които се радваха на не по-малък интерес.

Източник: dir.bg