март 29, 2024

Дъно! Камелия се пусна като труженичка на пътя (Певицата проси внимание с евтини номера – Фото)

https://kliuki.net/kliuki/dano-kameliya-se-pusna-kato-truzhenichka-na-patya-pevicata-prosi-vnimanie-s-evtini-nomera-foto/166001 Kliuki.net
Дъно! Камелия се пусна като труженичка на пътя (Певицата проси внимание с евтини номера – Фото)

Камелия удари дъното с евтини номера

И ако кариерата ѝ е в застой, инфантилното ѝ поведение явно излиза на преден план. Макар вече да е на солидна възраст за подобни изпълнения, Камелия счете за нужно да привлече внимание по най-неудачния начин. Последните ѝ кадри в Инстаграм вероятно имаха за цел да привлекат хорските погледи и да предизвикат уау-ефект. За съжаление обаче, вулгарният червен тоалет и изтърканите стойки на нискоквалитетна стопаджийка по-скоро ѝ докараха подигравки. [caption id="attachment_192953" align="aligncenter" width="300"]Камелия го раздава "стопаджийка" Камелия го раздава "стопаджийка"
Снимка: Инстаграм[/caption] По всичко личи, че певицата е в кофти позиция. Кариерата ѝ напоследък не върви, участията не валят както преди години, а и самата русокоска не си прави труда да се развива като изпълнителка. Появата ѝ в социалните мрежи в този вид явно е пореден отчаян опит за привличане на внимание и овации. Червеното подобие на секси рокличка в комбинация с евтино изглеждащите чорапи обаче имаха обратния ефект. И ако гордата им собственичка смята, че го играе сексапилна стопаджийка, асоциациите по-скоро са за пишман труженичка от крайните квартали. В последната година Камелия безспорно предизвика общественото внимание. За жалост, това не се случи благодарение на песните ѝ. Фурор постигна най-вече корекцията на носа ѝ, която може би идва като резултат от своеобразна "криза" на средната възраст. Носът обаче не беше достатъчен, дойде време за евтини номера от репертоара на стопаджийката.