март 29, 2024

Дъно! Андреа лъсна в сайта за възрастни, където се продава Дениз Хайрула (Бившата на Кобрата се пусна за 19 долара на месец)

https://kliuki.net/kliuki/dano-andrea-lasna-v-sayta-za-vazrastni-kadeto-se-prodava-deniz-hayrula-bivshata-na-kobrata-se-pusna-za-19-dolara-na-mesec/166516 Kliuki.net
Дъно! Андреа лъсна в сайта за възрастни, където се продава Дениз Хайрула (Бившата на Кобрата се пусна за 19 долара на месец)

Андреа напълно удари дъното, видя Kliuki.net.

Бившата на Кубрат Пулев тотално го е подкарала през просото след раздялата им и е решила, че така и така нон стоп залива с порнографско съдържания мрежата, поне да печели от това. Залязлата чалгаджийка сама си призна, че си е направила профил в OnlyFans – сайтът за възрастни, от където изтече клипче как Дениз Хайрула се маже чисто гола с мед.

Самата тя не скри, че действително така си изкарва парите. Очевидно „светъл“ пример от нея е почерпила Андреа. Тя се е пуснала за 18.99 щатски долара на месец – толкова струва абонаментът за нея, който включва както писане на лични съобщения с нея, така и пращане на пикантни снимки и клипчета.

Засега Андреа има 39 поста, които разбира се са заключени и близо 1000 лайка. Поп-фолк изпълнителката е решила да скрие броя на своите последователи, които си плащат абонамент, но множество американки правят милиони от платформата. Рекордьорка в OnlyFans е Бела Торн, която получи 1 милион долара само за първите 24 часа, които прекара в платформата, а за първата си седмица тя изкара цели 2 милиона!

Сред последните попълнения в нея са бившата съпруга на Чарли Шийн Денис Ричардс и тяхната дъщеря Сами Шийн. Кармен Електра, сестрата на Кейт Мос – Лоти, Карди Би, Кейти Прайс и Амбър Роуз са други популярни личности, които не се притесняват да показват голотиите си пред целия свят.

Източник: Woman.bg