април 20, 2024

Доктор Енчев проговори за Теди Велинова: Никога не съм се женил за нея! Подплатих я с огромна сума! (Вижте признанията му)

https://kliuki.net/kliuki/doktor-enchev-progovori-za-tedi-velinova-nikoga-ne-sam-se-zhenil-za-neya-podplatih-ya-s-ogromna-suma-vizhte-priznaniyata-mu/161455 Kliuki.net
Доктор Енчев проговори за Теди Велинова: Никога не съм се женил за нея! Подплатих я с огромна сума! (Вижте признанията му)

Доктор Енчев разкри истината за отношенията си с Теди Велинова

„Никога не съм бил женен за Теодора. Имахме само финансово споразумение с нея. Аз я подплатих с огромна сума и това, че работи, не е от недоимък, а защото й харесва да бъде дизайнер в Нова телевизия. Колкото до нова жена до мен, такава няма. Най-важната ми дама е дъщеря ми София.“ Така популярният д-р Ангел Енчев отговори на въпроса дали е приключил официално разводът му с моделката Теодора Велинова, тъй като топфотографите на вестника вече го хванаха е крачка с красива дама с розови очила. [caption id="attachment_171822" align="aligncenter" width="300"]Доктор Енчев и Теди Велинова Снимка: Инстаграм[/caption] Двамата слязоха от белия мерцедес на доктора, тя го изчака да си вземе куфара и през цялото време свойски разговаряха. Девойката е красавица и видимо все още няма корекции. На минувачите направи впечатление, че Енчев е от горе до долу в собствените си инициали, а момичето с него дори носи буквите му на устата си като маска. От миналата година, кога-то се раздели с Теодора Велинова, д-р Енчев се премести да живее в Пловдив и само през уикендите идваше на консултации в столицата. „Не знам с кого точно сте ме снимали, но аз често идвам тук по работа, контактувам с много жени и ако трябва да съм честен, откакто се разделих с жена си, много искат да са на нейно място. И, да, моето сърце е огромно и голямо и още е незаето, ако трябва да съм честен“, смее се Енчев. Близки до разделените влюбени споделят, че след раздялата си със съвършения доктор изкуствената моделка със сигурност има основания да каже: „Благодаря ви, д-р Енчев!“. Оказа се, че за осемгодишното си съжителство с нея ваятелят на силиконовите цицки се бръкнал дълбоко, за да подсигyри луксозен начин на живот на бившата си и двете им деца, пише hotnews.bg.