март 29, 2024

Докога ще продължи безоблачната любов на Дара?

https://kliuki.net/kliuki/dokoga-shte-prodalzhi-bezoblachnata-lyubov-na-dara/166799 Kliuki.net
Докога ще продължи безоблачната любов на Дара?

Засега все още всичко е по мед и масло, но…

Певицата Дара е влюбена до уши в новата си изгора д-р Ервин Иванов.

Той е доктор по фармакология и защитава дисертация върху разработването на иновативни медикаменти от канабис. Освен това е и предприемач, занимаващ се с преработката на индустриален коноп.

Дара и Ервин са заедно от шест месеца и засега отношенията им изглеждат сериозни. Почитателите на певицата коментират, че очевидно любовта към тревата е тази, която ги е събрала. Вероятно си спомняте, че варненката показа любимия си за пръв път при пътуването им до Холандия, където, както знаете марихуаната е легализирана.

След като дълго време държеше личния си живот в пълно затъмнение, сега вече доволно повдига завесата. При все, че така и не става ясно откъде е тръгнало запознанството им, несъмнено двамата имат общи теми, една от които е марихуаната.

Припомняме, че певицата бе тръгнала по пътя на колежката си Жана Бергендорф със забранените субстанции като ту започваше, ту спираше… Дара посегна към дрогата още след края на „X Factor“, покрай който всъщност придоби известност.

Полицаите я арестуваха преди три години, след като отриха дрога в дрехите й. Тогава тя се избави лесно от проблемите с оправданието, че вероятно някой й е подхвърлил „колумбийската екстра“.

След тази издънка тя временно забрави за белия прах, но въздържанието й не продължи дълго време и бързо се върна към старата си любов. Според почитателите й дори и към момента Дара взима марихуана.

Нейното гадже Ервин изследва фармакологичния механизъм на действие на канабиса върху туморни и възпалителни заболявания. Той изследва пациенти, усетили полза от употребата на медицинска марихуана при билков синдром, хронични възпаления и др.

Младият лекар от турски произход е почти с десетилетие по-голям от изпълнителката.

Вероятно си спомняте, че преди няколко години той бе сгоден за внучката на Тодор Колев – Теодора Кулева, но се разделиха заради болезнената му ревност.

Тогава от обкръжението им коментираха, че опитите му да накара Теодора да заживее по мюсюлманските канони напълно ги раздалечили.

Теодора не можела да преживее, че й е забранено да носи разголени дрехи и да се забавлява до малките часове на нощта в компанията на приятели, още по-малко пък да се целува с колеги на сцената.

Странното обаче е, че за момента Ервин все още не се е опитал да наложи тези правила на Дара.

Запознати с нрава на медика обаче твърдят, че тъй като връзката им все още е в самото начало, той го раздава по-либерален, но на по-късен етап ще покаже истинската си същност.

Източник: Уикенд