март 29, 2024

Диляна Попова лъже, че с Асен се виждат всеки ден?

https://kliuki.net/kliuki/dilyana-popova-lazhe-che-s-asen-se-vizhdat-vseki-den/146579 Kliuki.net
Диляна Попова лъже, че с Асен се виждат всеки ден?

Диляна Попова твърди, че двамата с Асен са заедно всеки ден, той: Нямам време!Диляна Попова отказва да признае, че с актьора са разделени

Диляна Попова рядко говори за личния си живот. В интервю за "24 часа" обаче тя направи изключение и сподели повече подробности за живота след раждането на сина й Борил. Както и за отношенията й с баща му Асен Блатечки. Макар от няколко месеца да е публична тайна, че актьорът я заряза и се върна при жена си Катя и дъщеря им, манекенката упорито се опитва да убеди всички, че е в чудесни отношения с него.

[caption id="attachment_92230" align="alignleft" width="300"]Диляна Попова и Асен Блатечки си противоречат в изказванията Диляна Попова и Асен Блатечки си противоречат в изказванията[/caption]

Нещо повече, бившата на Дичо твърди, че тя, малкият Борил и Асен всеки ден са заедно и се забавляват. Което пък сериозно противоречи с казаното от самия Блатечки в интервю за бТВ през декември миналата година. Тогава звездата от "Стъклен дом" и "Фамилията" директно заяви, че няма абсолютно никакво време за сина си и не го вижда много често заради професионалните си ангажименти.

Което пък сериозно противоречи с казаното от Диляна Попова и опита й да изгради идилична семейна картинка в очите на феновете. По всичко личи, че някой от двамата лъже. Но с каква цел?

Естествено, напълно е възможно нещата да са се променили в тези няколко месеца между интервютата на бившите любовници. И Асен действително да е започнал да прекарва всеки ден с майката на сина си и със самия него. Предвид факта, че той постоянно е на път заради постановките, в които участва в провинцията обаче, това е доста малко вероятно, коментират запознати с графика на звездата.