април 23, 2024

Диляна Попова изнемогва с парите, не й стигат за Борил

https://kliuki.net/kliuki/dilyana-popova-iznemogva-s-parite-ne-y-stigat-za-boril/146509 Kliuki.net
Диляна Попова изнемогва с парите, не й стигат за Борил

Диляна Попова едвам свързва двата края откакто се раздели с Асен Блатечки

Диляна Попова едва свързва двата края след раздялата с Асен Блатечки, твърдят нейни приятелки. Постоянно изпада в парични затруднения и ограничава до минимум личните си разходи, за да има за детето. Не може да разчита и на бизнеса си, който запада, тъй като тя постоянно се занимава с бебето си и няма никакво време да развива модната си марка.

[caption id="attachment_91900" align="alignleft" width="300"]Диляна Попова изнемогва с грижите за Борил Диляна Попова изнемогва с грижите за Борил[/caption]

И продажбите на моделите й буквално секнали.

Ситуацията била толкова зле, че манекенката постоянно вземала заеми от близките и приятелите си, за да има поне за бебето.

Една от най-близките й приятелки, притекли й се на помощ е Яна Грудева, тв водеща и модел. Тя й помага не само финансово, но и в емоционално отношение, узнаха от Hotarena.net.

Естествено, според всички нейни приятели и приятелки, за всичко е виновен само Асен Блатечки, който я заряза сама с детето им. Нещо повече, близките на моделката твърдят, че актьорът дори отказвал да плаща издръжка за Борил и давал пари на майка му само от време на време, когато се сети. Като основното му оправдание е, че имал сериозни разходи по другото си дете - дъщерята Катя, която е тийнейджърка.

Диляна Попова пък категорично отказвала да го моли за помощ, тъй като била твърде горда. "Всички виждаме, че изнемогва, едвам успява да си плаща битовите си сметки", недоволстват приятелите й.

Разбира се, близките до Блатечки твърдят нещо съвсем различно. По думите на хора от гилдията той редовно праща пари на Диляна, за да има достатъчно и за нея, и за сина им.

За да се справя с грижите за двете семейства, звездата от "Стъклен дом" и "Фамилията" се е нагърбил с ангажименти, заради които буквално не може да вдигне глава от работа.