април 26, 2024

Диляна Попова забрави Блатечки, заби милионер!

https://kliuki.net/kliuki/dilyana-popova-zabravi-blatechki-zabi-milioner/146530 Kliuki.net
Диляна Попова забрави Блатечки, заби милионер!

Диляна Попова реши да загърби Асен Блатечки

Диляна Попова вече загърбва Блатечки. След раздялата с бащата на детето си, тя най-после започва да преодолява деперсията си и да се оглежда за нов пратньор, споделят нейни близки.

[caption id="attachment_92005" align="alignright" width="300"]Диляна Попова прежали Асен Блатечки Диляна Попова прежали Асен Блатечки[/caption]

Такъв тя се надява да е намерила в лицето на един от ухажорите си, конен състезател. Запознали се в ателието на красавицата, в което от известно време тя поднови работата си на дизайнер, споделят колежки. Въпросният ухажор си харесал и поръчал костюм за езда от колекцията на Диляна. И така станала заварката и забивката. Новият кандидат за сърцето й не е само най-обикновен състезател по конен спорт, а и притежател на конната база в околностите на столицата, необвързан и другата немаловажна за красавицата подробност - много богат.

Близките на моделката хранят надежда с новите си контакти тя да успее да забрави по-бързо миналото и връзката си с Асен Блатечки, да сложи ново начало в живота си. Подкрепят възвърналото й се желание за живот, излизането и с мъже, като освен със споменатия ухажор, тя има още едно сериозно приятелство, споделят хора от обкръжението й.

В интерес на истината, ухажори никога не са липсвали на красавицата. За вниманието й се бориха не един или двама още докато беше бременна. Но тя се надяваше, че ще успее да задържи Блатечки до себе си, особено след като се роди детето им. И дори загърби и кариерата си, за да се посвети на детето и дома си. Смяташе, че с ролята си на примерна майка ще може да си върне бащата на сина си.

Надеждите й не се оправдаха и изнервена и притисната и от финансови проблеми, тя се превърна в една вечно мърмореща и готова за скандали жена. И именно тези скандали и претенциите й окончателно отдалечиха Асен от нея. Заради Диляна той рядко вижда и сина си, защото не иска дори и една дума да размени с нея.

Сега чаровникът отново е със семейството си, а красавицата слага ново начало в живота си... без него, научиха от Агенция ПИК.