март 29, 2024

Диви скандали тресат империята „Пайнер”!

https://kliuki.net/kliuki/divi-skandali-tresat-imperiyata-payner/136426 Kliuki.net
Диви скандали тресат империята „Пайнер”!

Диви скандали тресат „Пайнер”. Фолк певиците са се хванали за косите и провалят концерти!

Простотията в поп-фолк гилдията започва да си казва думата и да се проявяват последствията от това!

Всичко живо и певици и фенове са откачили напоследък и водят страшни войни, стига се даже до побоища и гаменски прояви по време на концертите. Певиците отменят участия когато им скимне, заради мизерии на свои колежки или защото нещо не им било харесало.

[caption id="attachment_6918" align="alignright" width="300"]Преси Преслава и Глория се скараха по време на концерта за две годишнината на "Пайнер HD".[/caption]

Прецакани любовници, крадли на гаджета, подли войни за благоволението на Митко Пайнера заради драгоценните 5 минутки слава, всички тези истории са превърнали империята „Пайнер” в долнопробно бойно поле. Побъркват и себе си и колегите си и феновете си.

Всички правят каквото си искат. Едни отменят концерти, други си подливат подло вода, трети си тръгват от участия в последния момент, само защото нещо не им било харесало, трети пеят без гащи и по зърна без капка срам и свян. Напротив даже, правят всичко възможно да се забележат срамотиите им, че било с*кси.

Феновете се претрепват по време на концерти, скачат като маймуни по техниката и я повреждат и никой не е в състояние да ги озапти. Разгонени фенки влизат зад кулисите и предлагат групов с*кс на режисьори и певци.

Направо е настъпил Армагедон в империята „Пайнер”!

Ето до това доведоха вулгарните поп-фолк песни, които възпитаха едно цяло поколение!