март 28, 2024

Джулиана Гани ударно крие бременния си корем (Моделката се срамува, че дебелее)

https://kliuki.net/kliuki/dzhuliana-gani-udarno-krie-bremenniya-si-korem-modelkata-se-sramuva-che-debelee/167084 Kliuki.net
Джулиана Гани ударно крие бременния си корем (Моделката се срамува, че дебелее)

Джулиана Гани нещо я е срам да се показва бременна

Макар съвсем наскоро да обяви бременността си, моделката ударно продължава да крие корема си. Кадрите с наедрелите ѝ форми бяха публикувани в Инстаграм и така всичките ѝ фенове и неприятели разбраха, че бебето е на път. За жалост обаче, Джулиана Гани явно има някакви притеснения относно променената си визия. Тя продължава да се снима за удоволствие, както и да рекламира различни продукти и дрехи, но… Коремът ѝ сякаш не съществува. Изрязването му от снимките и видеоклиповете навежда на мисълта, че бъдещата майка се срамува от тялото си.

Въпреки че бе качила само почти 2 килограма, Гани вероятно се страхува от напълняване. Така съвсем целенасочено тя крие издайническите си тлъстинки и съвсем не иска да се знае доколко е пораснала на ширина. Всички кадри в мрежата след “бременните” фотосесии са прекалено нормални – коремът е изрязан, а предполагаемата майка никак не се трогва да заличи бебето публично. Каква е реакцията на таткото по този повод, засега не се знае. Можем само да предполагаме, че на никого няма да му е комфортно детето му да е “изтрито” от дадена снимка, сякаш не съществува. А дали Джулиана Гани ще напълнее драстично, няма и да разберем предвид ударната ѝ работа с фотошопа.