март 19, 2024

Джулиана Гани се разчекна и на кръщенето на Давид (Вижте как се излага – Снимки)

https://kliuki.net/kliuki/dzhuliana-gani-se-razchekna-i-na-krashteneto-na-david-vizhte-kak-se-izlaga-snimki/166679 Kliuki.net
Джулиана Гани се разчекна и на кръщенето на Давид (Вижте как се излага – Снимки)

Джулиана Гани не пропусна да се почекне и на кръщенето на сина си

Типично в свой стил моделката използва празника на детето, за да покаже по-скоро себе си, отколкото него. И докато новоизлюпеното християнче вероятно се чуди какво се случва, амбициозната му майка съумя да заголи бедър и на подобно събитие. Както се вижда от последните ѝ кадри в Инстаграм, кръщенката безспорно е била тържествена и си е имала всички възможни екстри. Наред с огромната торта и малкия сред звездите на празника се нареди и Джулиана Гани.

В компанията на новия си мъж, разбира се, тя не пропусна да се разчекне и почти да увие крак около него. Напук на християнските норми, които изискват поне малко благоприличие в подобни случаи, напористата млада майка никак не се притеснява да си вдига имиджа по най-познатия си начин – с провокации към аудиторията.

Така кръщенето на Давид отново мина под знака на мераците на майка му. Джулиана Гани явно си е поставила една-едничка цел – да ни убеди колко е щастлива с любимия си мъж. Не е ясно дали бившият ѝ е присъствал на тържеството. Липсата му поне на кадрите на моделката е съвсем разбираема. Отношенията им приключиха с гръм и трясък, но заради Давид вече е нужно да докарват прилични отношения пред хората.