март 28, 2024

Анджелина Джоли забранила на децата си да слушат Риана!

https://kliuki.net/kliuki/andzhelina-dzholi-zabranila-na-decata-si-da-slushat-riana/136486 Kliuki.net
Анджелина Джоли забранила на децата си да слушат Риана!

Вижте защо Анджи забранила на децата си да слушат Риана! 

Анджелина била бясна и категорично забранила на децата си да слушат песните на Риана! Забраната важала особено за сина й Пакс.

Причината, заради която Бранджи се е развилняла така е, че не искала нейните деца да научават мръсни думи от провокативните текстове на песните на Риана.

Това, което я втрещило и я накарало да вземе такова крайно решение било, когато чула сина си Пакс да повтаря мръсните думи от песента на Риана - "Birthday Cake".

Анджи стресирано обяснявала на свои приятелки  как Пакс пеел част от песента, смеел се истерично и псувал. Това накарало Браджелина да подивее и да наложи строга забрана да се слуша Риана.

Доводите на актрисата били, че на нея самата й се наложило да порасне прекалено рано и не искала това да се случи и на децата й. Искала те да имат дълго и щастливо детство. Имало време да научат кофти думичките на възрастните.

Явно красивата актриса има основание да иска да спести преждевременното порастване на децата си, учейки се от собствения си горчив опит свързан с нейното преждевременно порастване. Припомняме на читателите,че преди известно време се разчу за връзката на Мик Джагър с Джоли. Той бил пристрастен към младата Анджи и искал да се ожени за нея. Майката на Анджи настоявала за брака, но Анджелина не искала и да чуе.

[caption id="attachment_7729" align="alignright" width="434"]анджи Анджелина Джоли не иска децата й да пораснат преждевременно, както се е случило с нея![/caption]

Младостта на актрисата била свързана с много татуировки и наркотици. Все неща, с които не й се иска да се похвали и от които имала достатъчно горчиви спомени, за да пожелае сега да ги спести на децата си с цената на всичко