април 20, 2024

Джизъса натресе децата си на Поли и в Гърция, превърна я в добрата мащеха (Снимки)

https://kliuki.net/kliuki/dzhizasa-natrese-decata-si-na-poli-i-v-garciya-prevarna-ya-v-dobrata-mashteha-snimki/166562 Kliuki.net
Джизъса натресе децата си на Поли и в Гърция, превърна я в добрата мащеха (Снимки)

Джизъса твърдо е решил да направи от жена си многодетна мащеха

Откакто се ожени, Благой Георгиев Джизъса гори от нетърпение да е глава на голямо семейство. И макар децата му да са все от различни жени, явно на най-новата се падна честта да ги дундурка. Въпреки че е на доста крехка възраст в сравнение със значително по-възрастния си съпруг, Поли изглежда готова да се зароби с отбора. Така поредната почивка на младото семейство отново се оказа в компанията на малолетните му наследници. Дали новата съпруга е доволна от подобно стечение на нещата, не е ясно. Ако съдим по физиономията ѝ на последния им общ кадър в Инстаграм, ваканцията не протича според очакванията ѝ.

Джизъса натресе децата си на Поли и в Гърция, превърна я в добрата мащеха (Снимки)
България е тясна за Благо и той отпраши за Гърция Снимка: Инстаграм

Двойката избра да почива в Гърция, която е актуална дестинация в последните години. За капак обаче поредният меден месец не мина без компания. Разбира се, многодетният татко не пропуска възможност да зарадва децата си с неочаквано плацикане в морето. За жалост обаче, желанията му никак не отговарят на младостта и настроенията на Поли и вместо тя да се наслаждава на лятото и на мъжа си, трябва да го играе мащеха на поне две деца. Засега Златка Райкова не пуска отрочето си, така че поне откъм тази жена на новата съпруга ѝ е спестено едно дете.

Джизъса натресе децата си на Поли и в Гърция, превърна я в добрата мащеха (Снимки) - Снимка 2
Джизъса не пропусна да заведе децата си на ваканция Снимка: Инстаграм