април 19, 2024

Дженифър Лопес се обясни в любов на Бен Афлек за Деня на благодарността (Двамата събраха и децата за празника)

https://kliuki.net/kliuki/dzhenifar-lopes-se-obyasni-v-lyubov-na-ben-aflek-za-denya-na-blagodarnostta-dvamata-sabraha-i-decata-za-praznika/165159 Kliuki.net
Дженифър Лопес се обясни в любов на Бен Афлек за Деня на благодарността (Двамата събраха и децата за празника)

Дженифър Лопес не може да скрие любовта си към Бен Афлек

Повод за последните ѝ изблици на любов бе Денят на благодарността. Влюбените се събраха за празника и отбелязаха паметния ден по много специален начин. Лос Анджелис е било мястото на срещата, като в празненството са се включили и децата им от предишни партньори. Дженифър Лопес използва този момент, за да засвидетелства за пореден път дълбоките си чувства към Бен Афлек. По думите ѝ "този път им е писано да са заедно". [caption id="attachment_189394" align="aligncenter" width="300"]Дженифър Лопес и Бен Афлек за пореден път демонстрираха силните си чувства Дженифър Лопес и Бен Афлек за пореден път демонстрираха силните си чувства
Снимка: Инстаграм[/caption] Денят на благодарността всъщност бе само повод за сетен път те да съберат и семействата си. От брака си с Марк Антъни певицата има две хлапета – близнаците Макс и Ема. Афлек пък, от своя страна, се разписва на дървото с наследниците си с цели три броя – Вайълет, Серафина и Самюъл. И макар майка им вече да не е в живота на баща им, децата явно нямат нищо против да празнуват с т.нар. си мащеха.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by ? ? ? ? ? (@jenlcpez.x)

"Дженифър много се вълнуваше, искаше да си дойде и да прекара Деня на благодарността с Бен", споделя източник, близък до двойката, цитиран от woman.bg. Денят на благодарността е и първият голям празник, който събира на едно място влюбените. Макар и до този момент те да не робуват на клишета и доста пъти да събираха децата си, все пак празникът бе паметен. Разбира се, поводът отприщи новата порция обяснения в любов от страна на Дженифър Лопес.
Както всички знаем, връзката ѝ с Бен Афлек има дълга предистория. Преди години, когато се загаджиха за първи път, те бяха дори сгодени. Впоследствие животът ги отпрати в различни посоки и всеки от тях създаде свое семейство. Към днешна дата децата им от други парнтьори се разбират чудесно помежду си и по всичко личи, че Денят на благодарността ще бъде само началото на традиционните им семейни празненства.