април 25, 2024

Дженифър Лопес отмени сватбата си заради коронавируса (Пандемията провали куп звездни венчавки - Вижте кои)

https://kliuki.net/kliuki/dzhenifar-lopes-otmeni-svatbata-si-zaradi-koronavirusa-pandemiyata-provali-kup-zvezdni-venchavki-vizhte-koi/159598 Kliuki.net
Дженифър Лопес отмени сватбата си заради коронавируса (Пандемията провали куп звездни венчавки - Вижте кои)

Дженифър Лопес отмени сватбата си заради COVID-19.

Вирусът постави в извънредна ситуация целия свят. Наред с отмяната на масови събития като посещения на културни мероприятия, футболни мачове, концерти и пр., вирусът се оказа и страшен бич за влюбените двойки. Звездите на световната сцена също търпят редица ограничения и бяха поставени в необходима, но и доста нелепа ситуация на любовния фронт.

Плановете на Дженифър Лопес да вдигне сватба през тази година с любимия си Алекс Родригес се увенчаха с неуспех. Предвид създалата се ситуация певицата ще трябва да се справя с коренно различни предизвикателства. Последното, за което ще се налага да мисли, е встъпване в законен брак с Родригес.

И докато за Дженифър Лопес сватбата бе само намерение за 2020 г., Ема Стоун бе принудена да отложи за неопределен период своето тържество. Преди дни талантливата актриса трябваше да се омъжи за своя избраник Дейвид МакКари на тайна венчавка.

Кейти Пери и Орландо Блум също планираха да се оженят през тази година, при това в Япония. Церемонията е била планирана за 150 гости. За съжаление, щастливото събитие няма как да се случи.

Денис Куейд и 26-годишната му половинка Лора Савоа попълват звездния списък на отложените сватби. Макар и сравнително прясно сгодени, двамата са отговорни към себе си и към близките си, затова и действат според ситуацията.

[caption id="attachment_162866" align="aligncenter" width="300"]Дженифър Лопес отмени сватбата си Дженифър Лопес отмени сватбата си
Снимка: Инстаграм[/caption]

За жалост, и британската кралска фамилия не бе пожалена от хаоса, който създаде коронавирусът. Принцеса Беатрис, внучката на Елизабет II, и нейният възлюбен Едуардо Мапели Моци веднъж вече отложиха венчавката си заради сексскандала с бащата на принцесата – принц Андрю. Черната серия за кралската двойка продължава и тя трябва да реагира предвид обстоятелствата. Събитието, планирано за 29. май, както пише още lifestyle.bg, попълва класацията на звездните каръци.