април 24, 2024

Джейми Елиас след излагацията в Черешката: Готвя за пръв път, не знаех какво правя! (Инфлуенсърката прибрала 700 лв хонорар за шоуто)

https://kliuki.net/kliuki/dzheymi-elias-sled-izlagaciyata-v-chereshkata-gotvya-za-prav-pat-ne-znaeh-kakvo-pravya-influensarkata-pribrala-700-lv-honorar-za-shouto/162111 Kliuki.net
Джейми Елиас след излагацията в Черешката: Готвя за пръв път, не знаех какво правя! (Инфлуенсърката прибрала 700 лв хонорар за шоуто)

Джейми Елиас проговори след бруталната излагация в Черешката на тортата

Хонорарът от 700лв. от „Черешката на тортата“ дарява Джейми Елиас на български медици. Моделката и инфлуенсърка беше домакиня в първия епизод на новия сезон на кулинарното предаване. Тя събра да остане неодобрителни коментари защото готви с чужда помощ, обърка подправката „кимион“ с „камион“ и обяви, че пилето се вари на скара. [caption id="attachment_174925" align="aligncenter" width="300"]Джейми Елиас Черешката на тортата Снимка: Нова ТВ[/caption] „Истината е, че бях много притеснена и затова се получи такъв епизод. Готвя за първи път в живота си, не знаех какво точно да правя. Мисля, че е по-важно какви хора сме, да сме добри, а не какво сме показали“, заяви пред „България Днес“ Джейми, която е наполовина българка наполовина ливанка. За участието си в „Черешката на тортата“ тя получава 700 лв., с които е решила да помогне на болницата в Русе. Закупува ръкавици и костюми, които да бъдат ползвани от лекарите. От екипа говорят с ръководство на лечебното заведение, които с радост приемат дарението, тъй като в битката с коронавируса имат нужда от консумативи и всяка подкрепа е добре дошла.