март 28, 2024

ДесиСлава без фотошоп – с 20 кила нагоре! (Снимки)

https://kliuki.net/kliuki/desislava-bez-fotoshop-s-20-kila-nagore-snimki/166264 Kliuki.net
ДесиСлава без фотошоп – с 20 кила нагоре! (Снимки)

Фолк певицата ДесиСлава изглежда коренно различно без фотошоп и филтри, видя Kliuki.net. Изпълнителката на „Бъди добро момче“ е поне с 20 кг по-пълна в действителност и макар да се опитва да го прикрие на снимките си, феновете постоянно я критикуват заради теглото.

„Хора, аз не плюскам. Дори почти не ям. Просто имам здравословен проблем и затова не мога да отслабна. Не ми е приятно, когато в интернет ме наричат свиня“, жалваше се неотдавна Деси. Тя сподели, че вече е свикнала с излишните килограми и не се притеснява от тях, но явно не е точно така.

Певицата преправя всяка една своя снимка в социалните мрежи, смъквайки минимум 20 кг. На един от последните кадри ДесиСлава изглежда видимо отслабнала и получи десетки комплименти от фенове заради външния си вид. Kliuki.net обаче попадна на видео от същия ден, където певицата е коренно различна – едра и подпухнала в лицето.

Според запознати Деси има хормонален проблем, който не може да овладее с лекарства и телесната й маса не се влияе нито от диети, нито от упражнения. Единственото нещо, което помага, очевидно е фотошопът.