март 28, 2024

Денис Теофиков планирал от седмици самоубийството си (Звездата на Пайнер скочи от терасата на свой приятел - Нови разкрития)

https://kliuki.net/kliuki/denis-teofikov-planiral-ot-sedmici-samoubiystvoto-si-zvezdata-na-payner-skochi-ot-terasata-na-svoy-priyatel-novi-razkritiya/164781 Kliuki.net
Денис Теофиков планирал от седмици самоубийството си (Звездата на Пайнер скочи от терасата на свой приятел - Нови разкрития)

Денис Теофиков от седмици е планирал как точно да сложи край на живота си

Младата фолк звезда Денис Теофиков изглежда внимателно е планирал самоубийството си, научи Флагман.бг от негови близки. Той е сложил край на живота си, днес около 14:40 часа, скачайки от терасата на свой приятел. Гаджето му Алекса по това време била в дома си и разбрала за трагичната новина едва след час. Още преди две седмици Денис започнал да разпитвал свой приятел за апартамент му в столичен квартал. Знаел само, че е на висок етаж. Единственото разминаване е в локацията на жилището. Според едни той се намира някъде край Царско село, а според други – в „Дружба“. [caption id="attachment_187695" align="aligncenter" width="350"]денис теофиков смърт Снимка: Инстаграм[/caption] Денис помолил момчето да остави котката си, тъй като в следващите месеци нямал да има възможност да я гледа. Двамата са влезли в апартамента около 14:30 часа. Оставили животинчето, храната и тоалетната и докато приятелят му се суетял, Денис излязъл на терасата и скочил. Собственикът на жилището разбрал за инцидента, едва след като видял отворената врата на терасата и чул ужасяващите писъци навън на очевидец на трагедията. Денис в последно време се изолирал, почти не поддържал връзка с обичайната си среда, както и близките си, неотлъчно до него била единствено приятелката му Алекса. Българският Джъстин Бийбър в телефони разговори споделял, че едва издържа на напрежението в шоу бизнеса. Печелил достатъчно, но нито можел да иде на почивка, нито да планира живота си по свой начин или да прави това, което иска. Ултимативно му се съобщавало, че има договор, който трябва да изпълнява, да поема безропотно всички ангажименти и смазващите критики на една дузина „специалисти“, които пряко отговаряли за кариерата му. „Шоу бизнесът изглежда привлекателен, но само хората, които са в него знаят колко много ти отнема. Денис просто искаше да живее живота си, искаше свобода, която обаче не му дадоха. Той бе твърде млад и всички, които работеха с него го мачкаха. Много му беше тежко. От доста време бе изпаднал в депресия“, каза негов близък, пожелал анонимност.